Τα γυαλιά ξέρουμε πως σου είναι απαραίτητα. Δίνουν στυλ και άποψη σε κάθε εμφάνιση σου. 

Στα Οπτικά Γεωργιάδου Δώρα θα βρεις ό, τι χρειάζεσαι ώστε να αναβαθμίσεις το στιλ και την εμφάνισή σου.

Οπτικά Γεωργιάδου Δώρα-Κατάστημα

Το κατάστημα βρίσκεται στο χώρο εδώ και ενάμιση χρόνο. Ενώ η ίδια η Δώρα ασχολείται με το αντικείμενο εδώ και δέκα χρόνια, καθώς είναι απόφοιτος τμήματος Οπτικής με εξειδίκευση και τίτλο πτυχίου Οπτικού – Οπτομέτρη.

Η άριστη ποιότητα, οι ασυναγώνιστες τιμές, καθώς και η αγάπη της για το αντικείμενο την κάνουν να ξεχωρίζει στο χώρο. Έτσι, σου προσφέρει πάντα το καλύτερο και τον ιδανικό σκελετό για το πρόσωπο αλλά και για το χαρακτήρα σου.

Οπτικά Γεωργιάδου Δώρα-Ηλίου γυναικεία

Στο κατάστημά της θα βρεις φακούς επαφής για κάθε τύπο. Ενώ εκεί μπορείς να κάνεις τη μέτρηση που θέλεις ανάλογα με το πρόβλημά σου. Αλλά και να επισκευάσεις οποιαδήποτε φθορά προκύψει στα γυαλιά σου. Ασφαλώς εκεί μπορείς να βρεις και μία τεράστια γκάμα από γυαλιά οράσεως και ηλίου από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, όπως: Ray Ban, Guess, Superdry, Time MCM, Escada, Chloe, Armani, Rayban, Furla, Police, Vogue, Lacoste, Nautica τα οποία σε περιμένουν για να γίνουν δικά σου.

Οπτικά Γεωργιάδου Δώρα-Οράσεως

Επιπλέον, εδώ θα βρεις σε αποκλειστικότητα τη γνωστή εταιρεία Ana Hickman, που σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει με τις λεπτομέρειες που διαθέτουν τα συγκεκριμένα μοντέλα γυαλιών.

Και μην ξεχάσεις να ρωτήσεις για τις προσφορές που διαθέτει σε φακούς επαφής. Αλλά  και υγρά, αλλά και ό, τι άλλο καινούργιο υπάρχει κάθε βδομάδα.

Οπτικά Γεωργιάδου Δώρα-Ηλίου αντρικά

Επισκέψου το κατάστημα και ανακάλυψε την μεγαλύτερη ποικιλία μόνο για σένα.

Τα Οπτικά Γεωργιάδου Δώρα θα τα βρεις επί της οδού Οπτικά Γεωργιάδου Δώρα, καθώς και τηλεφωνικώς στο  (+30) 2321 400111, αλλά και στην επίσημη σελίδα στο facebook  Οπτικά Δώρα Γεωργιάδου.