Τα γυαλιά είναι σίγουρο πως δίνουν στυλ σε κάθε εμφάνιση. Συμπληρώνουν το look και δίνουν έναν άλλο αέρα. 

Είτε πρόκειται για ένα ζευγάρι ηλίου, είτε για οράσεως είναι σίγουρο πως δεν μπορείς να τα αποχωριστείς ούτε τον Χειμώνα.

Θέλεις ένα ζευγάρι γυαλιών που θα έχει τον κατάλληλο φακό για τα μάτια σου και ένα σχέδιο που θα ταιριάζει απόλυτα με το στυλ αλλά και με το καθημερινό σου outfit.

Μεγάλη γκάμα 

Στο Super Optical Οπτικά Θωμάς Ανδρεάδης, θα βρεις τα πάντα για τα μάτια σου και μόνο! Μία μεγάλη ποικιλία σε γυαλιά ηλίου και οράσεως, φακούς επαφής και υγρά φακών επαφής στις καλύτερες και πιο προσιτές τιμές της πόλης. Ειδικά για κάθε φοιτητή, υπάρχει μία μοναδική σχέση ποιότητας τιμής, που πραγματικά θα σε κάνει να αποκτήσεις το ζευγάρι που πάντα ονειρευόσουν.

Super Optical Οπτικά Θωμάς Ανδρεάδης

Η επιστημονική κατάρτιση του υπεύθυνου ως Οπτικός Οπτομέτρης με εξειδίκευση στην εφαρμογή φακών επαφής… Αλλά και η εμπειρία χρόνων από το 1984 αλλά και η συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους του χώρου σε γυαλιά ηλίου και οράσεως, όπως C. DIOR, GUCCI, G. ARMANI, E. ARMANI, M. JACOBS, RAYBAN, CARRERA, DIESEL, G. FERRE, MOSCHINO, VALENTINO, YSL, κ.α. Αποτελούν τη μεγαλύτερη εγγύηση για την ποιότητα και την καλύτερη εξυπηρέτησή σου.

Super Optical Οπτικά Θωμάς Ανδρεάδης-Γυαλιά ηλίου γυναικεία
Super Optical Οπτικά Θωμάς Ανδρεάδης-Γυαλιά ηλίου αντρικά

Εδώ θα βρεις ειδικά γυαλιά με ειδικούς φακούς για Η/Υ. Για σωστό διάβασμα δίχως να πονούν πλέον τα μάτια ή το κεφάλι σου.

Super Optical Οπτικά Θωμάς Ανδρεάδης-Γυαλιά οράσεως γυναικεία

Γυαλιά ηλίου τα οποία είναι απαραίτητο αξεσουάρ για όλους τους μήνες του χρόνου για λόγους προστασίας. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να επιλέγεις γυαλιά ηλίου. Τα οποία φέρουν τις προδιαγραφές τις Ευρωπαϊκής Ένωσης, δηλαδή το σήμα CE.

Γυαλιά οράσεως, των οποίων ο σκελετός θα ταιριάζει με το σχήμα του προσώπου αλλά και τα χρώματά σου.

Super Optical Οπτικά Θωμάς Ανδρεάδης-Γυαλιά οράσεως αντρικά

Τέλος, η επιλογή του σωστού φακού επαφής για τον καθένα, εξαρτάται από τη χρήση, που θέλει να κάνει. Έτσι, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε ημερήσιους. Mηνιαίους ή ετήσιους, καθώς και σε έγχρωμους φακούς επαφής.

Μάθε επίσης, πως με την επίδειξη του φοιτητικού πάσο σου, έχεις όλο το χρόνο ειδική έκπτωση για ό, τι επιλέξεις από το κατάστημα.

Super Optical Οπτικά Θωμάς Ανδρεάδης-Γυαλιά ηλίου γυναικεία

Επισκέψου το κατάστημα και απέκτησε τα δικά σου γυαλιά στις καλύτερες τιμές.

Το Super Optical Οπτικά Θωμάς Ανδρεάδης, θα το βρεις επί της οδού Τσαλοπούλου 11Α, Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς στο (+30) 23210 23688, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook  Super Optical Ανδρεάδης Οπτικά.