Λαμπάκια, χριστουγεννιάτικες μπάλες, άγιο-βασιλίδες, κουραμπιέδες, μελομακάρονα, στολισμένα σπίτια, στολισμένη πόλη, είναι το εορταστικό κλίμα, που καταγράφεται τις τελευταίες μέρες στις Σέρρες.

Χριστουγεννιάτικες μουσικές μελωδίες

Το όλο σκηνικό βέβαια, συμπληρώνουν οι μουσικές χριστουγεννιάτικες μελωδίες, που κάθε χρόνο, μας κάνουν παρέα αυτές τις μέρες και πολλές από αυτές, μας θυμίζουν τα παιδικά μας χρόνια ή ίσως και κάποια παλαιότερα Χριστούγεννα, που έχουν μείνει αναλλοίωτα στη μνήμη μας.

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών

Και κάπως έτσι, έχουμε μπει στο κλίμα, των εορτών. Ήδη τα χριστουγεννιάτικα δέντρα, έχουν στολιστεί και έχουν πάρει τη δική τους θέση μέσα στο σπίτι. Η πόλη άρχισε και αυτή να κινείται στους ιδίους ρυθμούς και οι  επιχειρηματίες, στολίζουν ευφάνταστα της βιτρινές των καταστημάτων τους. Το ίδιο και η δημοτική αρχή, που ξεκίνησε το δικό της στολισμό στο κέντρο της πόλης.

Η μουσική μας βάζει στο κλίμα των Χριστουγέννων

Όμως το όλο κλίμα, σε συνδυασμό με το χριστουγεννιάτικο στολισμό έρχονται να συμπληρώσουν και τα ανάλογα τραγούδια. Κι έτσι, η ψυχολογία μας μπαίνει για τα καλά στο κλίμα των Χριστουγέννων.

Μουσικές επιλογές από τον μουσικό παραγωγό Πάνο Πιρετζή

Ο μουσικός παραγωγός Πάνος Πιρετζής, λοιπόν, μας προτείνει τις δικές του μουσικές επιλογές για αυτές τις ημέρες.

Ξεκνάμε!

Santa Claus is Coming To Town – Frank Sinatra

2. Jingle Bells – Frank Sinatra 

3. Driving Home For Christmas – Chris Rea

4. It’s The Most Wonderful Time Of The Year – Andy Williams

5. Feliz Navidad – José Feliciano

6. Let it Snow! Let It Snow! Let It Snow! – Dean Martin

7. Last Christmas – Wham

8. Jingle Bell Rock – Billy Idol

9. All I Want For Christmas Is You – Mariah Carey

Το foititisonline.gr και η Όλγα Σμάγαδου, ευχαριστούν θερμά τον μουσικό παραγωγό Dj Pano Piretzi, για τις παραπάνω μουσικές προτάσεις! Άλλωστε, ο άνθρωπος δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τη μουσική ειδικά τα Χριστούγεννα, την πιο όμορφη εποχή του χρόνου.