Οι πίτες της Ελένης: εδώ η πίτα είναι επιστήμη!

Σίγουρα όλοι έχουμε παιδικές μνήμες με τη μαμά ή τη γιαγιά να φτιάχνει  χειροποίητη πίτα με παραδοσιακό φύλλο και το σπίτι να γεμίζει με απολαυστικές μυρωδιές. Τότε, μάλιστα, περιμέναμε με ανυπομονησία να δοκιμάσουμε την τραγανή ζύμη με τη ζουμερή γέμιση. Άλλωστε, ποιος δεν «έκλεβε», τσιμπολογώντας λίγο από τις γωνιές της, πριν σερβιριστεί;

Πίτες που φέρνουν αναμνήσεις

Αυτές ακριβώς τις πιο παιδικές σου αναμνήσεις, σου φέρνουν και πάλι στο προσκήνιο Οι πίτες της Ελένης στις Σέρρες. Οι πίτες της Ελένης, με το χειροποίητο φύλλο, τα αγνά υλικά και τη γευστική εμπειρία που προσφέρουν, έχουν καθιερωθεί στην καρδιά κάθε Σερραίου φοιτητή εδώ και χρόνια πριν ή μετά τη σχολή.

Μυστικές συνταγές

Βασισμένες σε «μυστικές» συνταγές Οι πίτες της Ελένης, είναι πολύ πιο νόστιμες και γευστικές απ’ ό, τι φαντάζεσαι. Παράγονται καθημερινά μόνο από αγνά και επιλεγμένα υλικά και προϊόντα εποχής, με βασικά χαρακτηριστικά την τραγανή όψη και τη ζουμερή γέμιση. Πρόκειται για χειροποίητες πίτες με παράδοση χρόνων στο αντικείμενο της παρασκευής τους.

Είδη πίτας

Η βιτρίνα με τις ποικίλες προτάσεις θα κάνει την επιλογή σου δύσκολη, καθώς αλμυρές και γλυκές πίτες «μάχονται» για το ποια θα γίνει η αγαπημένη σου. Κολοκυθόπιτα, σπανακοτυρόπιτα, κοτόπιτα, κρεατόπιτα, πρασόπια, σπανακόπιτα και μπουγάτσα με κρέμα, αποτελούν τις σταθερές στις Πίτες της Ελένης.

Κάτι ακόμη που πρέπει να ξέρεις για τις Πίτες της Ελένης είναι πως μπορείς να κάνεις τις παραγγελίες σου μέχρι το μεσημέρι και με ένα τηλέφωνο να έχεις στην πόρτα σου, τις πιο λαχταριστές χειροποίητες πίτες της πόλης.

LOCATION: Βενιζέλου 45, Σέρρες
Τηλ.: (+30) 23210 37549

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here