Κάνε τώρα online την παραγγελία σου μέσα από το serresdelivery.gr!

Xειροποίητη πίτα

Σίγουρα όλοι έχουμε παιδικές μνήμες με τη μαμά ή τη γιαγιά να φτιάχνει χειροποίητη πίτα με παραδοσιακό φύλλο και το σπίτι να γεμίζει με απολαυστικές μυρωδιές. Τότε, μάλιστα, περιμέναμε με ανυπομονησία να δοκιμάσουμε την τραγανή ζύμη με τη ζουμερή γέμιση. Άλλωστε, ποιος δεν «έκλεβε», τσιμπολογώντας λίγο από τις γωνιές της, πριν σερβιριστεί;

Αυτές ακριβώς τις πιο παιδικές σου αναμνήσεις, σου φέρνουν και πάλι στο προσκήνιο Οι πίτες της Ελένης στις Σέρρες.

Οι πίτες της Ελένης, με το χειροποίητο φύλλο, τα αγνά υλικά και τη γευστική εμπειρία που προσφέρουν, έχουν καθιερωθεί στην καρδιά κάθε Σερραίου φοιτητή εδώ και χρόνια πριν ή μετά τη σχολή.

Βασισμένες σε «μυστικές» συνταγές Οι πίτες της Ελένης, είναι πολύ πιο νόστιμες και γευστικές απ’ ό, τι φαντάζεσαι.

Παράγονται καθημερινά μόνο από αγνά και επιλεγμένα υλικά και προϊόντα εποχής, με βασικά χαρακτηριστικά την τραγανή όψη και τη ζουμερή γέμιση. Πρόκειται για χειροποίητες πίτες με παράδοση χρόνων στο αντικείμενο της παρασκευής τους.

Η βιτρίνα με τις ποικίλες προτάσεις θα κάνει την επιλογή σου δύσκολη, καθώς αλμυρές και γλυκές πίτες «μάχονται» για το ποια θα γίνει η αγαπημένη σου.

Κολοκυθόπιτα, σπανακοτυρόπιτα, κοτόπιτα, κρεατόπιτα, πρασόπια, σπανακόπιτα και μπουγάτσα με κρέμα, αποτελούν τις σταθερές στις πίτες της Ελένης.

Κάτι ακόμη που πρέπει να ξέρεις για τις πίτες της Ελένης είναι πως μπορείς να κάνεις τις παραγγελίες σου μέχρι το μεσημέρι ή να παραγγείλεις delivery μέσα από το serresdelivery.gr και με ένα κλικ να έχεις στην πόρτα σου, τις πιο λαχταριστές χειροποίητες πίτες της πόλης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πίτες της Ελένης μπορείς να επισκεφθείς το κατάστημα επί τη οδού Βενιζέλου 45 ή να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά στο 23210 37549.

Κάνε την παραγγελία σου μέσα από το >> serresdelivery.gr << και βγες κερδισμένος!