Οι πίτες για ένα φοιτητή μπορούν να συμπληρώσουν όλα τα γεύματά του, από το πρωί έως και το βράδυ.

Διότι αυτές οι πίτες είναι χορταστικές, με αγνά υλικά και θα του δώσουν ό,τι χρειάζεται για να αρχίσει και να συνεχίσει τη μέρα του.

Φυσικά και μιλάμε για τις ξακουστές Πίτες της Ελένης στις Σέρρες, οι οποίες θα ξυπνήσουν όλες τις παιδικές σου αναμνήσεις και θα σου θυμίσουν τις παραδοσιακές και λαχταριστές πίτες που έφτιαχνε η γιαγιά σου και ανυπομονούσες τόσο πολύ να φας.

Οι πίτες της Ελένης

Αυτές τις πίτες θα τις ξανά βρεις εδώ και θα γίνουν η καθημερινή σου ανάγκη και συνήθεια. Με αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνει, χρησιμοποιεί πάντα τα πιο αγνά υλικά δίνοντας σου πάντα το καλύτερο και το πιο λαχταριστό κομμάτι!

Εμείς σήμερα θα σου δώσουμε ένα δείγμα γεύσεων από το τι θα βρεις πηγαίνοντας στις Πίτες της Ελένης.

Τυρόπιτα

Οι πίτες της Ελένης

Λαχταριστή, παραδοσιακή και πεντανόστιμη, είναι ότι χρειάζεσαι για να αρχίσεις την μέρα σου για την σχολή θρεπτικά και γευστικά.

Σπανακόπιτα

Οι πίτες της Ελένης

Για εκείνους που λατρεύουν το σπανάκι, η συγκεκριμένη πίτα, θα σας δώσει ενέργεια και δύναμη ώστε να ανταπεξέλθετε σε μια δύσκολη μέρα.

Κιμαδόπιτα & κοτόπιτα 

Οι πίτες της Ελένης

Εδώ μιλάμε για ένα γεύμα μεσημεριανό. Δεν προλαβαίνεις να μαγειρέψεις και έχεις αρκετό διάβασμα; Αυτές οι δύο γεύσεις θα σε γεμίσουν και θα σε κρατήσουν χορτάτο έως και το επόμενο γεύμα.

Κάτι ακόμη που πρέπει να ξέρεις για τις πίτες της Ελένης είναι πως μπορείς να κάνεις τις παραγγελίες σου μέχρι το μεσημέρι ή να παραγγείλεις delivery μέσα από το serresdelivery.gr και με ένα κλικ να έχεις στην πόρτα σου, τις πιο λαχταριστές χειροποίητες πίτες της πόλης.

Οι πίτες της Ελένης

Τις πίτες της Ελένης θα τις βρεις επί της οδού Βενιζέλου 45, Σέρρες και στο τηλέφωνο 23210 37549, καθώς και με delivery στο serresdelivery.gr.