Η απόκτηση του διπλώματος δεν είναι μία απλή διαδικασία. Καθώς χρειάζεσαι έναν δάσκαλό, που θα σου μεταδώσει τις απαραίτητες γνώσεις προς την επιτυχία. ΟΔΗΓΗΣΗ

Ο Πρόδρομος Προδρομίδης είναι το κλειδί για την επιτυχία του διπλώματός σου με μεθοδικότητα και ασφάλεια. ΟΔΗΓΗΣΗ

ΟΔΗΓΗΣΗ
Πρόδρομος Προδρομίδης-Σχολή οδηγών

Ας δούμε γιατί είναι με διαφορά ο καλύτερος δάσκαλος οδήγησης της πόλης.

Νούμερο 1: Πείρα και αφοσίωση 

ΟΔΗΓΗΣΗ
ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Είναι από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που τον διακατέχουν. Η μεγάλη πείρα που διαθέτει τον κάνει να ξεχωρίζει και να βρίσκεται στην πρώτη θέση κάθε νέου υποψήφιου οδηγού. Εδώ και 20 χρόνια είναι αφοσιωμένος και βρίσκεται πάντα δίπλα σε κάθε νέο μαθητή.

Νούμερο 2: Σωστή οδική συμπεριφορά 

ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Η εκπαίδευση σωστών οδηγών με παιδεία είναι κάτι που τον απασχολεί. Και το θέτει πάντα ως προτεραιότητά του σε κάθε μάθημα που ξεκινά. Καθώς θεωρεί πως η απόκτηση διπλώματος δεν είναι μία απλή υπόθεση ρουτίνας.

Νούμερο 3: Υπομονή επιμονή και υπευθυνότητα 

ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Δίπλα σε κάθε εξεταζόμενό του με την απαραίτητη ψυχραιμία και επιμονή για την καλύτερη μετάδοση της γνώσης. Άλλωστε για τον ίδιο, κάθε μαθητής είναι μία ξεχωριστή προσωπικότητα.

Εάν, λοιπόν, κι εσύ επιθυμείς να βγάλεις το δίπλωμά σου, τότε ο δρόμος σου θα σε οδηγήσει εδώ. Μην αργείς, επισκέψου τον επαγγελματία στο χώρο και ξεκίνα τα μαθήματά σου άμεσα!

Την Σχολή Οδηγών Πρόδρομος Προδρομίδης, θα την βρεις επί της οδού Δημοσθένους Φλώρια 1,Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς στο   (+30) 693 743 2253, καθώς και στην επίσημη σελίδα του στο facebook  Σχολη Οδηγων Προδρομιδης Προδρομος.