Αναζητάς την πιστοποίηση στα αγγλικά με τις γνώσεις και την πολύτιμη βοήθεια της εδικού στον χώρο της εκπαίδευσης. ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Η Κική Ζαχαριάδου διαθέτει ένα σύγχρονο φροντιστήριο αγγλικών που σου προσφέρει την απαραίτητη γνώση της γλώσσας, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Κική Ζαχαριάδου-Φροντιστήριο αγγλικών

Η ίδια είναι απόλυτα ενημερωμένη και πλήρως καταρτισμένη στο κομμάτι της αγγλικής γλώσσας ώστε να σου μεταδώσει όλες τις γνώσεις της, για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα και το πτυχίο που επιθυμείς.

Πάντα ανάλογα με την ειδικότητα και τον τομέα που σε ενδιαφέρει.

  • Τμήμα Αρχαρίων για Ενήλικες
Κική Ζαχαριάδου-Τμήματα αρχαρίων

Ώστε να μάθεις να χρησιμοποιείς τη γλώσσα στις καθημερινές σου συναναστροφές. Από την εργασία σου, μέχρι και τα ταξίδια σου σε χώρες του εξωτερικού.

  • Τμήμα IELTS
Κική Ζαχαριάδου-Τμήμα IELTS

Ολιγόωρα προγράμματα για κατόχους Lower και Proficiency, τα οποία είναι απαραίτητα για την απόκτηση μεταπτυχιακού στην Ελλάδα αλλά και για σπουδές και δουλειά στο εξωτερικό.

Χάρισε στον εαυτό σου τη σιγουριά της επιτυχίας σε Lower, Advanced και Proficiency σε ένα φροντιστήριο που «μιλάει» με πράξεις. Οι επιτυχίες των μαθητών του το έχουν κάνει να ξεχωρίζει και να διαπρέπει.

Κική Ζαχαριάδου-Σύγχρονοι τρόποι διδασκαλίας

Κάνε την εγγραφή προς την επιτυχία και πραγματοποίησε τους στόχους και τα όνειρά σου με τα καλύτερα εφόδια!

Εδώ, η κατάκτηση του πτυχίου είναι πάντα άμεση και αποδεδειγμένη! Επιπρόσθετα, κάθε φοιτητής που θέλει να ξεκινήσει μαθήματα έχει έκπτωση 10% και 15% συνδυαστικά, εάν επισκεφτεί το φροντιστήριο με έναν ακόμη φίλο του. Μην χάνεις χρόνο! Απέκτησε το πτυχίο σου μεθοδικά και αποτελεσματικά!

Την Κική Ζαχαριάδου, θα την βρεις επί της οδού  Βασ. Ηρακλείου 1, 2ος όροφος, Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς   (+30)2321 058 299, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook Αγγλικά Κική Ζαχαριάδου.