Το σπίτι των ονείρων σου στην πόλη των Σερρών σε περιμένει. Θέλεις έναν χώρο όμορφο και φωτεινό που θα στεγάσει κάθε ξεχωριστή στιγμή της φοιτητικής σου ζωής. 

Ένα διαμέρισμα ζεστό και φιλόξενο για σένα και την παρέα σου. Σκέφτεσαι τα βράδια που θα περνάτε όλοι μέσα σε αυτό και λαχταράς την στιγμή να το διαμορφώσεις όπως εσύ επιθυμείς.

Το Ηλίας Νικολαΐδης Μεσιτικό Γραφείο είναι ένα μεσιτικό γραφείο με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του ακινήτου. Ο ίδιος θα βρει για σένα αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι.

Ηλίας Νικολαΐδης Μεσιτικό Γραφείο

Η μεγάλη πείρα του τον έχει κάνει να ξεχωρίζει στο χώρο και να διαθέτει πάντα τα καλύτερα διαμερίσματα της πόλης.

Βασικό πλεονέκτημα αποτελεί ασφαλώς η κατανόηση των αναγκών του κάθε φοιτητή αλλά και η μεγάλη γκάμα επιλογών που θα σου εξασφαλίσουν το πιο ονειρεμένο σπίτι.

Ηλίας Νικολαΐδης Μεσιτικό Γραφείο-Φοιτητικό διαμέρισμα

Ο ίδιος θα σου εξασφαλίσει το καλύτερο σπίτι με βάση το δικό σου budget και τις παροχές που εσύ επιθυμείς.

Ηλίας Νικολαΐδης Μεσιτικό Γραφείο-Κουζίνα

Εκεί, λοιπόν, θα βρεις τα καλύτερα ακίνητα της πόλης και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αλλά και πολλές επιλογές για να καταλήξετε σε αυτό ακριβώς το σπίτι, που ψάχνετε. Οι υπεύθυνοι εξάλλου είναι πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουν και να σας υποδείξουν τη σωστή επιλογή.

Ηλίας Νικολαΐδης Μεσιτικό Γραφείο-Υπνοδωμάτιο

Το Ηλίας Νικολαΐδης Μεσιτικό Γραφείο, θα το βρεις επί της οδού Ιουστιανού 9, Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς στο  (+30) 23210 98130, καθώς και στην επίσημη σελίδα του στο facebook  Νικολαΐδης Μεσιτικό Γραφείο Σέρρες, αλλά και στο website www.nikolaidisestate.gr.