Το φοιτητικό σπίτι είναι το πιο σημαντικό κομμάτι για έναν νέο φοιτητή. Θα είναι ο χώρος που θα ζήσεις για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. 

Θέλεις να είναι ένας χώρος που ικανοποιεί κάθε σου ανάγκη. Και θα σε εξυπηρετεί κάθε στιγμή και ώρα της μέρας.

Το Καδής Νίκος Κτηματομεσιτικό Γραφείο βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των ακινήτων. Επιπλέον, το ίδιο, διαθέτει πάντα τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες προτάσεις.

Καδής Νίκος Κτηματομεσιτικό Γραφείο-Κουζίνα

Η μεγάλη ποικιλία ακινήτων σε συνδυασμό με τις πολύ προσιτές τιμές είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που το έχουν κατατάξει στην κορυφή των προτιμήσεων κάθε φοιτητή. Που αναζητά ένα κατάλληλο σπίτι για να ζήσει και να σπουδάσει στις Σέρρες.

Καδής Νίκος Κτηματομεσιτικό Γραφείο-Σαλόνι

Πάντα με βάση τις ανάγκες και τις προτεραιότητες του. Το ίδιο, άλλωστε, μέσα από τη μεγάλη ποικιλία ακινήτων που διαθέτει είναι σε θέση να καλύψει τις διαφορετικές ανάγκες κάθε φοιτητή. Αν, λοιπόν, αναζητάς ένα σπίτι στο κέντρο ή κοντά στη σχολή σου. Με αυτόνομη θέρμανση, ελάχιστα κοινόχρηστα και επιπλωμένο, τότε μπορείς πραγματικά να σκέφτεσαι πως το έχεις ήδη βρει.

Καδής Νίκος Κτηματομεσιτικό Γραφείο-Κουζίνα

Η εύρεση του κατάλληλου σπιτιού, εξάλλου, δεν είναι τυχαία ούτε απλή υπόθεση. Καθώς πρόκειται για τον χώρο που θα φιλοξενήσει τα καλύτερα χρόνια της ζωής σου. Για αυτό και χρειάζεσαι το ιδανικό μεσιτικό γραφείο για την εύρεσή του. Τώρα το βρήκες. Καλώς ήρθες σπίτι σου!

Καδής Νίκος Κτηματομεσιτικό Γραφείο-Υπνοδωμάτιο

Το Καδής Νίκος Κτηματομεσιτικό Γραφείο, θα το βρεις επί της οδού Ιουστινιανού 5, Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς (+30) 23210 26923, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook  Μεσιτικό Γραφείο Καδής Νίκος, αλλά και στο website  mesitikokadis.gr.