Αναζητάς το σπίτι σου και ένα γραφείο με μεγάλη πείρα και υπομονή που θα σε βοηθήσει να βρεις αυτό που χρειάζεσαι; ΜΕΣΙΤΙΚΟ / ΣΠΙΤΙ

Εδώ το βρήκες! Το Ακίνητο Θωμαϊδης είναι ένα μεσιτικό γραφείο που μετράει χρόνια στην πόλη των Σερρών και κάθε νέος που έρχεται στην πόλη το επιλέγει λόγω της μεγάλης πείρας του. ΜΕΣΙΤΙΚΟ / ΣΠΙΤΙ

Γιατί να το επιλέξεις;

  1. Γνώση της πόλης και των περιοχών

ΜΕΣΙΤΙΚΟ / ΣΠΙΤΙ
Ακίνητο Θωμαϊδης-Ευρύχωρο σαλόνι

Έρχεσαι σε μία πόλη που δεν γνωρίζεις. Αναζητάς έναν άνθρωπο που θα μπορεί να σου δείξει τους δρόμους και τις περιοχές και έτσι να βρείτε από κοινού το νέο σου διαμέρισμα.

2. Οικονομικά κριτήρια

Ακίνητο Θωμαϊδης-Σαλόνι

Από την αρχή έχεις ορίσει ένα συγκεκριμένο οικονομικό budget που θα διαθέσεις για το νέο σου διαμέρισμα. Ο μεσίτης θα σου δείξει διαμερίσματα με βάση αυτό το κριτήριο κάτι που σίγουρα θα σε διευκολύνει.

3. Διαστάσεις διαμερίσματος 

ΣΠΙΤΙ

Και σε αυτή την περίπτωση ο μεσίτης θα σου δείξει τα διαμερίσματα που ανταποκρίνονται στις δικές σου ανάγκες. Μπορεί να αναζητάς κάποια γκαρσονιέρα ή ένα studio ή ένα χώρο επιπλωμένο, με τη βοήθειά του θα το βρεις απευθείας.

Για όλους αυτούς τους λόγους επισκέψου το γραφείο του και συζήτησε μαζί του και να είσαι σίγουρος πως η επιλογή σου θα σε δικαιώσει.

Το Ακίνητο Θωμαϊδης, θα το βρεις επί της οδού Ιουστινιανού 11, Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς στο (+30) 23210 56370 και στο 693 662 4631, καθώς και στην επίσημη σελίδα του στο facebook Ακινητο Θωμαιδης-Akinito Thomaidis, όπως και στο website του  mesitikothomaidis.gr.