Η περιποίηση του προσώπου σου είναι μία καθημερινή διαδικασία. Το μακιγιάζ λαμβάνει την περισσότερη ώρα στη ζωή μιας γυναίκας. 

Προϊόντα που αγαπάς και τα επιλέγεις θα τα βρεις σε ένα παράδεισο ομορφιάς.

Το Artesio Stores είναι ένας χώρος ομορφιάς, ο οποίος θα καλύψει όλες τις καθημερινές σου ανάγκες σε καλλυντικά, είδη κομμωτηρίου, είδη νυχιών, καθώς και σε διάφορα άλλα προϊόντα για επαγγελματική χρήση, όπως και αρώματα με την επώνυμη υπογραφή Christian Artesio.

Artesio Stores-Κατάστημα

Το κατάστημα διαθέτει μεγάλη γκάμα εξειδικευμένων επαγγελματικών και επώνυμων προϊόντων, με μοναδική ποιότητα που ξεχωρίζουν, χαμηλές τιμές και ευελιξία στη χρήση τους. Κι αυτό καθώς, παρόλο που η χρήση τους είναι επαγγελματική, σίγουρα μπορεί να τα επιλέξει και μία οποιαδήποτε κοπέλα, ώστε να τα εφαρμόσει στο σπίτι της ακόμη κι αν δεν είναι επαγγελματίας.

Artesio Stores-Lipstick

Η μεγάλη ποικιλία σε επαγγελματικής ποιότητας προϊόντα και οι πολύ προσιτές τιμές για κάθε κοπέλα, το κάνουν να ξεχωρίζει. Διαθέτει, ακόμη, δικές του σειρές σε πιστολάκια, βούρτσες, πινέλα και ό, τι άλλο χρειάζεται μία γυναίκα στην καθημερινότητά της. Εδώ, λοιπόν, θα βρει έναν παράδεισο ομορφιάς και περιποίησης.

Artesio Stores-Πινέλα

Ασυναγώνιστες τιμές 

Artesio Stores-Μολύβια
  • Βαφή 100ml 6€ και δώρο το οξυζενέ
  • Στις βαφές τις εταιρείας ισχύει η προσφορά 3+1 δώρο
  • Τζελ 50ml 13€
  • Color τζελ 4,60€
Artesio Stores-Ημιμόνιμα βερνίκια
  • Αρώματα 50ml 5€ 100ml 9€
Artesio Stores-Αρώματα
  • Φουρνάκι για ημιμόνιμο νυχιών της εταιρείας 39,50€

Το Artesio Stores, θα το βρεις επί της οδού Ερμού 54 Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς στο (+30) 23210 67333, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook Artesio Stores Σέρρες, και στο website  e-ca.gr.