Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017: Οι Les Au Revoir LIVE στον πεζόδρομο της Κουντουριώτου!

0
252

Για μία ακόμη φορά, υποδεχόμαστε στις Σέρρες ένα συγκρότημα, που μας άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις, τους Les Au Revoir.

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ " Les Au Revoir"………… ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟ…

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ " Les Au Revoir"………… ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ………ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ…….ΑΒΗΣΣΥΝΙΑ-ΑΛΧΗΜΕΙΟ-ΜΠΡΙΚΙ -ΣΤΙΛΒΗ………Art Production………………..

Posted by Art Production on Mittwoch, 4. Oktober 2017

Απόλυτα διασκεδαστικοί, με ιδιαίτερα κομμάτια και πολύ κέφι, έρχονται για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί παρέα, το βράδυ της Κυριακής 8 Οκτωβρίου 2017, στον Πεζόδρομο της Κουντουριώτου, στις 21:00 το βράδυ.

Οι Les Au Revoir, είναι το συγκρότημα, που αγαπήθηκε από το κοινό, για τις lounge διασκευές κομματιών από τις «χρυσές» δεκαετίες.

Κώστας Καραμήτσος, Αλεξάνδρα Μπουνάτσα και Λεωνίδας Αναγνώστου, είναι οι πρωταγωνιστές, που ακούν στο όνομα Les Au Revoir! Το συγκρότημα, που κατάφερε να κερδίσει το κοινό των Σερρών, λοιπόν, έρχεται και πάλι αυτή την Κυριακή στον πεζόδρομο της Κουντουριώτου και έχει βάλει στόχο να σας εντυπωσιάσει ξανά.

Αβησσυνία, Αλχημείον, Μπρίκι, Στίλβη, συνεργάζονται για ακόμη μία φορά, γίνονται μια παρέα και χορεύουν στους ρυθμούς των Les Au Revoir.

Εσύ θα λείπεις;

Χορηγός Επικοινωνίας www.foititisonline.gr