Τώρα η παραγγελία σου έρχεται στην πόρτα σου και με delivery! Σκέφτεσαι τι θα φας το μεσημέρι σου και αναζητάς ένα κρεοπωλείο που θα σου δώσει το πιο γευστικό κρέας σε συνδυασμό με όλη την θρεπτική του αξία. 

κρεοπωλείο
Γευστικό μεσημεριανό

Το ποιοτικό κρέας είναι δύσκολη υπόθεση. Καθώς θα πρέπει να σου δώσει όλα όσα χρειάζεσαι για να απολαύσεις ένα δυναμωτικό μεσημεριανό, ώστε να συνεχίσεις την μέρα σου.

Το Κρεοπωλείο Άβαλης είναι το σημείο κατατεθέν της πόλης των Σερρών για κάθε φοιτητή που γνωρίζει από καλή και ποιοτική τροφή.

κρεοπωλείο
Κρεοπωλείο Άβαλης-Κατάστημα

Βρίσκεται στο χώρο εδώ και 5 χρόνια. Το βρίσκεις σε ένα μοντέρνο και ανακαινισμένο χώρο, όπου σου προσφέρει τα πιο διαλεγμένα και ποιοτικά προϊόντα.

κρεοπωλείο
Κρεοπωλείο Άβαλης-Έτοιμα γεύματα

Μεγάλη ποικιλία προϊόντων 

Επίσης, εκτός από τη μεγάλη ποικιλία κρεατικών μπορείς να βρεις:

  • όσπρια
κρεοπωλείο
Κρεοπωλείο Άβαλης-Όσπρια
  • σάλτσες
  • μουστάρδες
κρεοπωλείο
Κρεοπωλείο Άβαλης-Μουστάρδες, Σάλτσες
  • χαλβάδες
  • τυροκομικά
κρεοπωλείο
Κρεοπωλείο Άβαλη-Τυροκομικά προϊόντα
  • φρέσκα αυγά

Μεγάλη ποικιλία έτοιμων γευμάτων 

Οι γεύσεις του ιδιαίτερες και απολαυστικές καθώς θα βρεις ό, τι τραβάει η όρεξή σου σε είδη κρέατος, αλλά και σε έτοιμα γεύματα. Για σένα που είσαι φοιτητής και θέλεις κάτι νόστιμο, υγιεινό και καλοφτιαγμένο. Φυσικά είναι έτοιμο, ώστε εσύ απλά να το βάλεις στο φούρνο σου.

κρεοπωλείο
Κρεοπωλείο Άβαλης-Έτοιμα γεύματα

Επίσης στο Κρεοπωλείο Άβαλης μπορείς να οργανώσεις το πρόγραμμά σου για όλη την εβδομάδα και να επιλέξεις από την πληθώρα γευμάτων που διαθέτει, ώστε να απολαύσεις ένα σωστό και ποιοτικό μεσημεριανό.

κρεοπωλείο
Κρεοπωλείο Άβαλης-Έτοιμα γεύματα

Η παραγγελία σου και με delivery

Στο Κρεοπωλείο Άβαλης, τέλος, μπορείς κατόπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο του καταστήματος να κάνεις την παραγγελία σου. Delivery στην πόρτα σου χωρίς καμία επιπλέον χρέωση και χωρίς ελάχιστη παραγγελία.

κρεοπωλείο
Κρεοπωλείο Άβαλης

Το Κρεοπωλείο Άβαλης, μπορείς να το βρεις επί της οδού Τσαλοπούλου 8, Σέρρες, αλλά να κάνεις και την παραγγελία σου στο 23210 27268, αλλά και στην επίσημη σελίδα στο facebook Κρεοπωλείο Άβαλης.