Το μεσημεριανό είναι το πιο βασικό γεύμα της μέρας σου. Χρειάζεσαι ενέργεια και δύναμη, για να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου. ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ

Ζητάς γευστικό και ποιοτικό κρέας που θα είναι νόστιμο και σχεδόν έτοιμο, ώστε εσύ το μόνο που θα έχεις να κάνεις είναι να ανάψεις τον φούρνο! ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ

Μα φυσικά στο κρεοπωλείο της πόλης, στο Κρεοπωλείο Άβαλης θα βρεις αυτό που αναζητάς. Το σημείο αναφοράς κάθε Σερραίου φοιτητή και όχι μόνο, που αναζητά την απόλαυση και την ευκολία στο μαγείρεμα.

κρεοπωλείο
Κρεοπωλείο Άβαλης-Έτοιμα γεύματα

Το κατάστημα βρίσκεται στην πόλη των Σερρών εδώ και 5 χρόνια. Σε ένα νέο και ανακαινισμένο χώρο. Η ποιότητα, αλλά και οι προσιτές τιμές είναι αυτά που το κάνουν να ξεχωρίζει και να είναι η πρώτη επιλογή για κάθε μεσημέρι!

Το πιο απολαυστικό απ’ όλα είναι πως μπορείς να κάνεις την παραγγελία μέσω τηλεφώνου. Και να έρθει στην πόρτα σου το πιο γευστικό κρέας της πόλης χωρίς εσύ να κάνεις τίποτα! Ιδανικό, δεν νομίζεις;

κρεοπωλείο
Κρεοπωλείο Άβαλης-Ποιοτικό κρέας

Επιπλέον, αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι πως εδώ μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλά έτοιμα γεύματα που θα κάνουν το γεύμα σου ακόμη πιο εύκολο. Μαριναρισμένα κρέατα, διάφορες σος και λαχανικά θα κάνουν το γεύμα σου ολοκληρωμένο.

κρεοπωλείο
Κρεοπωλείο Άβαλης-Γευστικό κρέας

Επίσης, εκτός από τη μεγάλη ποικιλία κρεατικών μπορείς να βρεις όσπρια, λαχανικά, σάλτσες, μουστάρδες, χαλβάδες, τυροκομικά, φρέσκα αυγά.

Κρεοπωλείο Άβαλης-Ποικιλία προϊόντων

Μην αργείς το επόμενο γεύμα σου είναι εδώ και σε περιμένει να το απολαύσεις!

Το Κρεοπωλείο Άβαλης, μπορείς να το βρεις επί της οδού Τσαλοπούλου 8, Σέρρες, αλλά να κάνεις και την παραγγελία σου στο 23210 27268, αλλά και στην επίσημη σελίδα στο facebook Κρεοπωλείο Άβαλης.