Ο χειμώνας είναι εδώ και εσύ θέλεις να κάνεις μία αλλαγή στην εικόνα των μαλλιών σου, που θα σε ανανεώσει και θα σου δώσει στυλ. 

Αυτό δεν σημαίνει πως επειδή είναι χειμώνας δεν μπορείς να επιλέξεις και πιο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις. Αρκεί να γλυκαίνουν και να τονίζουν τα χαρακτηριστικά σου.

Στο Κομμωτήριο Hair and the City, θα βρεις αυτό που πραγματικά ψάχνεις. Εδώ και 13 χρόνια φροντίζει να χαρίζει τα καλύτερα κουρέματα και τα ομορφότερα χτενίσματα σε κάθε νέα. Το ίδιο, μάλιστα, έχει αναλάβει την επιμέλεια πολλών χτενισμάτων για ειδικές περιστάσεις όπως την ορκωμοσία σου!

Η αγάπη για το επάγγελμα το έχει κάνει να ξεχωρίζει και να ενημερώνεται συνεχώς. Για τις νέες τάσεις στον τομέα, δίνοντάς σου πάντα τις καλύτερες επιλογές σύμφωνα πάντα με τον χαρακτήρα και το στυλ σου.

Σήμερα θα δούμε τις 3 πιο must αλλαγές που σου προτείνει και είμαστε σίγουροι πως και θα θέλεις δοκιμάσεις!

Πάμε;

Σκουρόχρωμες αποχρώσεις 

Είναι ζεστά και χειμωνιάτικα χρώματα που θα τονίσουν το πρόσωπο σου. Μία σκούρα απόχρωση που ανοίγει στο κάτω μέρος με σταχτί ανταύγειες θα δώσει τρομερό στυλ στην εμφάνισή σου.

Κομμωτήριο Hair and the City-Σκουρόχρωμες αποχρώσεις

Όπως εξίσου και οι μελιτζανί τόνοι. Είναι ένα γλυκό και ζεστό χρώμα. Μην φοβηθείς να το τολμήσεις.

Κομμωτήριο Hair and the City-Μελιτζανί απόχρωση

 Σοκολατί

Κομμωτήριο Hair and the City-Σοκολατί

Δεν χρειάζονται πολλές διευκρινίσεις για το συγκεκριμένο χρώμα. Αγαπητό από πολλές γυναίκες και σίγουρα όχι άδικα. Είναι ένα πολύ χαριτωμένο και φυσικό χρώμα που θα σε κάνει να δείχνεις στιλάτη όλες τις ώρες της μέρας.

Ξανθό με παραλλαγές 

Κομμωτήριο Hair and the City-Γκρι τόνοι

Αδιαμφισβήτητα ένα χρώμα που έχει ένα φανατικό κοινό που το υποστηρίζει πολλά χρόνια. Ανταύγειες, πιο μελί αποχρώσεις, σε πιο γκρι υποτόνους είναι ένα χρώμα που δεν έχει εποχή. Μπορεί να αναβαθμίσει την εμφάνισή σου και να σε κάνει να δείχνεις πιο σικ από ποτέ.

Κομμωτήριο Hair and the City-Ανταύγειες ξανθές
Κομμωτήριο Hair and the City-Ζεστό ξανθό

Όπιο και αν επιλέξεις να θυμάσαι πως πρέπει να ταιριάζει στο στυλ και στην προσωπικότητά σου!

Το Κομμωτήριο Hair and the City, θα το βρεις επί της οδού Τσαλοπούλου 12, Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς στο  (+30) 23210 65125, όπως και στην επίσημη σελίδα στο facebook  HAIR and the City.