Ο Κέφας Μεσιτικό Γραφείο θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις το σπίτι που έχεις ονειρευτεί 

Πρόκειται για το πρώτο γραφείο κτηματομεσιτικών εργασιών στις Σέρρες. Κέφας Μεσιτικό Γραφείο

Από το 1986 και εδώ και 35 χρόνια φροντίζει να προσφέρει σε κάθε ενδιαφερόμενο το ακίνητο που επιθυμεί.

Η μεγάλη εμπειρία και η αγάπη για το αντικείμενο κατατάσσουν το γραφείο ως την πρώτη επιλογή για κάθε νέο επισκέπτη που επιδιώκει να ζήσει στην πόλη των Σερρών.

Από το 2009 έως και σήμερα, την λειτουργία του γραφείου έχει αναλάβει ο γιος του Κωνσταντίνου Κέφα, Αχιλλέας Κέφας, δεύτερης γενιάς μεσίτης, που με τις φρέσκες ιδέες και τον επαγγελματισμό του, έχει οδηγήσει το χώρο των κτηματομεσιτικών υπηρεσιών σε νέο επίπεδο.  Ο ίδιος είναι και πρόεδρος του συλλόγου κτηματομεσιτών στις Σέρρες και πλήρες ενημερωμένος για τα ακίνητα της πόλης.

Εδώ θα ανακαλύψεις το σπίτι που επιθυμείς σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες, αλλά και το οικονομικό σου budget. Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό του γραφείου είναι έτοιμο να ανταπεξέλθει σε κάθε σου ανάγκη.

Είτε επιθυμείς να μείνεις στο κέντρο της πόλης, είτε κοντά στο ΤΕΙ ο ίδιος θα σου προτείνει αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι.

Διαθέτει μεγάλη ποικιλία ακινήτων:

Προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε νέου φοιτητή που επισκέπτεται την πόλη των Σερρών. Ερχόμενος στο γραφείο, θα ανακαλύψεις το σπίτι, στο οποίο θα ζήσεις τα πιο όμορφα και δημιουργικά χρόνια της ζωής σου!

Ένα σύγχρονο μεσιτικό γραφείο που καινοτομεί στο χώρο των ακινήτων. Γι’ αυτό και βρίσκεται στην πρώτη επιλογή κάθε νέου φοιτητή που έρχεται να εγκατασταθεί στην πόλη των Σερρών.

Ένας ιδανικός χώρος σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες που θα στεγάσει τα φοιτητικά σου χρόνια.

FACEBOOK: Μεσιτικό Γραφείο Κέφας Αχιλλεας
WEBSITE: www.kefasmesitiko.gr
EMAIL: kefasmesitiko@gmail.com
LOCATION: Κων/νου Καραμανλή 30 (Πρώην 10ης Μεραρχίας) Στοά πάνθεον, Σέρρες
Κινητό: 6907657107 & 6944662898
Τηλ.: 2321026592

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here