Είσαι μακριά από το σπίτι σου και θέλεις να φας ένα φρέσκο και λαχταριστό ψαράκι. ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟ

Σκέφτεσαι πως εκτός από το καθάρισμα υπάρχει και το μαγείρεμα του και διστάζεις. ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟ

Εδώ υπάρχει η λύση! Ο Ψαραντώνης είναι ένα ψαράδικο στην καρδιά της πόλης των Σερρών που φροντίζει να σου προσφέρει τα πιο φρέσκα ψάρια.

Ψαραντώνης-Κατάστημα

Το κατάστημα είναι νέο στην πόλη, αλλά έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση πολλών ανθρώπων χάρη στα πολλά πλεονεκτήματα που έχει.

Εδώ, όχι μόνο μπορείς να διαλέξεις τα ψάρια σου αλλά μπορούν ακόμη και να σου τα καθαρίσουν. Αλλά και να σου τα ψήσουν στη δική τους κουζίνα! Απίστευτο; Κι όμως πραγματικότητα.

Ψαραντώνης-Ψητό ψάρι

Εσύ δεν θα αγχωθείς για τίποτα. Θα στρώσεις το τραπέζι σου και θα φας το πιο νόστιμο ψάρι της πόλης.

Ο υπεύθυνος του καταστήματος φροντίζει για εσένα και σου προσφέρει ολόφρεσκο ψάρι έτοιμο στα κάρβουνα της κουζίνας του μαγαζιού του.

Ψαραντώνης-Ψημένα ψάρια

Πάντα συνοδευμένο με την κατάλληλη σος και με τα απαραίτητα μπαχαρικά, ώστε να το απολαύσεις στο σπίτι σου, χωρίς να έχεις μαγειρέψει.

Επιπλέον, σε συνεννόηση μαζί του μπορεί να σου το φέρει στο σπίτι, ώστε εσύ να συνεχίσεις το καθημερινό σου πρόγραμμα ανενόχλητος.

Ψαραντώνης-Φρέσκα ψάρια

Την επόμενη φορά που θα θέλεις ένα θρεπτικό και υγιεινό μεσημεριανό έλα εδώ και διάλεξε το ψαράκι σου. Και άσε του ειδικούς να το φροντίσουν για σένα.

 

Τον Ψαραντώνης, θα τον βρεις επί της οδού  Βενιζέλου 53, Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς  (+30)  2321 600 867, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook  Ψαραντώνης