Το ιχθυοπωλείο Μηλίκος Δημήτρης σου προσφέρει τα πιο φρέσκα ψάρια 

Το κατάστημα βρίσκεται στο κέντρο των Σερρών από το 1994 και διαθέτει καθημερινά μία μεγάλη ποικιλία από ποιοτικά και φρέσκα ψάρια, κατάλληλα για το μεσημεριανό σου γεύμα.

Η πιο γευστική προσφορά 

Με μία βόλτα από το κατάστημα μπορείς να επιλέξεις τα ψάρια της αρεσκείας σου και ο ίδιος θα σου τα ψήσει εκείνη την στιγμή με χρέωση μόνο 1€ για κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή. Κάθε Τρίτη και Σάββατο 1€ το ψάρι. Ενώ κάθε μέρα τα ψιλά ψάρια 2 € το κιλό! Απίστευτο;

Έτσι, μπορείς να απολαύσεις το πιο υγιεινό γεύμα κάθε μέρα. Το οποίο θα σου προσφέρει δύναμη, αλλά και ενέργεια για να συνεχίσεις την ημέρα σου.

Κάτι που σίγουρα θα πρέπει να γνωρίζεις είναι πως τα ψάρια τα παραλαμβάνει ο ίδιος καθημερινά από την Καβάλα. Κάτι που εγγυάται την ποιότητα τους στο 100%!

Η αγάπη του για το αντικείμενο και η μεγάλη πείρα τον κάνει να ξεχωρίζει μέσα στην πόλη και να αποτελεί το σημείο κατατεθέν για τα πιο φρέσκες επιλογές.

Εάν λοιπόν αναζητάς κάτι φρέσκο, μυρωδάτο, καλοψημένο και γευστικό όπως αυτό της μαμάς σου εδώ θα ανακαλύψεις καθημερινά το καλύτερο ψάρι! Κάνε μία στάση και επωφελή σου από τις ασυναγώνιστες τιμές του.

EMAIL: milikosd@gmail.com
LOCATION: Κιουταχειας-1 και 8ης Μαΐου γωνία
Τηλ.: 23210 38848

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here