Το ιδανικό κατάστημα «Royal Star» επί της οδού Π. Κωστοπούλου 9 στις Σέρρες, είναι ένα κατάστημα, που αφορά αποκλειστικά το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

1Μεγάλη ποικιλία 

ROYAL STAR Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Στο Royal Star θα βρεις όλα τα είδη ηλεκτρονικού τσιγάρου. Μεγάλη ποικιλία σε υγρά αναπλήρωσης με καπνικές γεύσεις, φρούτων και αρωματικές, όλες διαθέσιμες προς δοκιμή. Επιπλέον, εκεί, θα βρεις μία μεγάλη γκάμα καινοτόμων και ποιοτικά ελεγμένων ανταλλακτικών και αξεσουάρ με βάση τις ανάγκες σου. Επίσης, εκτός από αυτά, στο Royal Star θα βρεις μπαταρίες και άλλα αξεσουάρ ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, για άντρες και γυναίκες.

2Οι ειδικοί στο πλευρό σου

Ενώ, οι υπεύθυνοι με τη μεγάλη πείρα και εμπειρία τους, είναι σε θέση να σε βοηθήσουν να βρεις ακόμη και το πιο εξεζητημένο.

3 More Info

Το κατάστημα Royal Star βρίσκεται επί της οδού: Περιστέρη Κωστοπούλου 9, Σέρρες και για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να καλέσεις στο τηλέφωνο: 23211 21900 ή στην επίσημη σελίδα στο Facebook: ROYAL STAR Ηλεκτρονικό τσιγάρο. Επίσης, μην ξεχνάς πως, όλα τα είδη του Royal Star μπορείς να τα βρίσκεις και ηλεκτρονικά μέσα, από το e-shop του www.royalstar.gr.