Η ομάδα του Happily coffee & food μεγαλώνει και σε περιμένει!

0
925

Το κατάστημα Happily coffee & food στις Σέρρες, προσφέρει εργασία και σε περιμένει!

Εργασία στο Happily coffee & food σημαίνει να εργάζεσαι με πάθος, να αναλαμβάνεις ευθύνες, να αντιμετωπίζεις προκλήσεις και να εξελίσσεσαι συνεχώς, σε ένα ταχέως αναπτυσσόμενο περιβάλλον, που εξυπηρετεί καθημερινά πλήθος κόσμου.

Βασικό ρόλο άλλωστε, στην επιτυχία των καταστημάτων Happily coffee & food, διαδραμάτιζε και συνεχίζει να διαδραματίζει, το ανθρώπινο δυναμικό τους. Άνθρωποι, που διακρίνονται για τη δημιουργικότητα, τη συνέπεια, τον επαγγελματισμό και την αφοσίωσή τους, και που δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους, για τη διαρκή βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών, που προσφέρονται στο Happily coffee & food.

Οι εργαζόμενοι, λοιπόν, του Happily coffee & food, αποτελούν μία μεγάλη, δυναμική και πολύ δημιουργική ομάδα, η οποία εκπαιδεύεται, καταρτίζεται και εξελίσσεται διαρκώς.

Αν θέλεις να γίνεις μέλος αυτής της ομάδας, του Happily coffee & food, τότε μπορείς να αφήσεις το βιογραφικό σου σημείωμα στο κατάστημα του Λευκώνα ή στο κατάστημα στο κέντρο των Σερρών, στην Πλατεία Παναγίτσας, είτε να το στείλεις με email στο happily.serres@yahoo.gr.

Νέες θέσεις εργασίας με καλές απολαβές, πενθήμερη εργασία και προοπτικές εξέλιξης σε περιμένουν στο Happily coffee & food!