Έρχεται το βραδάκι και κάθεσαι στον καναπέ σου βλέποντας την αγαπημένη σου σειρά. 

Κάπου εκεί η επιθυμία για ένα λαχταριστό και σοκολατένιο γλυκάκι όλο και αυξάνεται.

Θέλεις να έρθει στην πόρτα σου άμεσα και να το απολαύσεις χαλαρά στη ζεστασιά του σπιτιού σου;

Το ζαχαροπλαστείο Βασάκη είναι εδώ για εσένα! Ένα ζαχαροπλαστείο που φροντίζει να σου προσφέρει καθημερινά τα πιο λαχταριστά και γευστικά γλυκά της πόλης.

Βασάκη-Κατάστημα

Το ίδιο υπάρχει στις Σέρρες από το 1970 και η ενασχόλησή του με τα γλυκά δηλώνει την μεγάλη του αγάπη για αυτά.

Με μεράκι και με τα πιο αγνά υλικά φροντίζει πάντα να προσφέρει το πιο λαχταριστό αποτέλεσμα στον καθένα ξεχωριστά.

Εδώ θα απολαύσεις το πιο λαχταριστό προφιτερόλ, το καλύτερο και πιο ποιοτικό παγωτό, τις εξαιρετικές πάστες αλλά και το μοναδικό vaflaki! To πιο must λαχταριστό γλύκισμα της πόλης των Σερρών! Αλλά και μοναδικά σιροπιαστά, που θα σε κάνουν να κολλήσεις κυριολεκτικά. Κάνε την βόλτα σου, λοιπόν, στην πόλη και πέρνα από το πιο γλυκό σημείο για το πιο λαχταριστό γλυκό. Λαχτάρισες vaflaki πήγαινε στο Βασάκη!

Βασάκη-Vaflaki
Βασάκη-Προφιτερόλ

Ασφαλώς θα πρέπει να δοκιμάσεις και το τοπικό έδεσμα της πόλης τον ακανέ, που σίγουρα θα σε αφήσει με τις καλύτερες εντυπώσεις και γιατί όχι να μην το πας και στη μαμά σου όταν επιστρέψεις! Άλλωστε ο ακανές Βασάκη είναι must για κάθε Σερραίο φοιτητή και όχι μόνο!

Βασάκη-Ακανές

Πάρε την απόλαυση και στο σπίτι σου 

Θέλεις να απολαύσεις το αγαπημένο σου γλυκάκι και βρίσκεσαι σπίτι; Με ένα τηλέφωνο ή με μία παραγγελία θα έρθει απευθείας στην πόρτα σου φρέσκο και μυρωδάτο. Από Δευτέρα έως και Σάββατο με ελάχιστη κατανάλωση 7 €.

Βασάκη-Delivery

Έφτασες στις Σέρρες και θέλεις μια γλυκιά απόλαυση; Τρέξε στο Βασάκη! Πάρε την παρέα σου και δοκιμάστε μοναδικές και ιδιαίτερες γεύσεις που θα σας κάνουν να μην τις αποχωρίζεστε ποτέ.

Το ζαχαροπλαστείο Βασάκη θα το βρεις επί της οδού Εθ. Αντίστασης 10, Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς στο (+30) 2321 055535, αλλά και στην επίσημη σελίδα του στο facebook  Βασακη, καθώς και στο website  www.vasaki.gr.