Η Επένδυση-Κτηματομεσιτικό Γραφείο ΙΩΑΝΝΙΔΗ, είναι ένα κτηματομεσιτικό γραφείο που ασχολείται με αγοραπωλησίες και ενοικιάσεις ακίνητων στην πόλη των Σερρών.

Με κύριο γνώμονα την τεχνογνωσία, τον επαγγελματισμό και την πολυετή εμπειρία στον χώρο των κτηματομεσιτικών, το Κτηματομεσιτικό Γραφείο ΙΩΑΝΝΙΔΗ στοχεύει σε υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

Οι ιδιοκτήτες, μάλιστα, του Κτηματομεσιτικού Γραφείου ΙΩΑΝΝΙΔΗ όντας και οι ίδιοι γονείς πέντε παιδιών, το καθένα από τα οποία έχουν υπάρξει φοιτητές σε διαφορετικές πόλεις και χώρες, γνωρίζουν καλά το μεγάλο άγχος των γονέων, που επιθυμούν την ασφάλεια αλλά και το καλύτερο για τα παιδιά τους, όχι μόνο για το χρόνο της συνδιαλλαγής αλλά και αργότερα.

Καθώς, όπως είναι γνωστό, δεν αρκεί απλά, να βρεθεί ένας χώρος ο οποίος θα σου αρέσει, αλλά ένας χώρος και άνθρωποι, οι οποίοι θα σε εμπνέουν και θα σε κάνουν να νιώθεις πραγματικά, ότι βρίσκεσαι στο «σπίτι» σου.

Στόχος, λοιπόν, των υπευθύνων του Κτηματομεσιτικού Γραφείου ΙΩΑΝΝΙΔΗ είναι να ανακαλύψουν και να εξασφαλίσουν για τον κάθε φοιτητή ένα ιδανικό σπίτι, στο οποίο γονείς και φοιτητές, θα νιώθουν ασφάλεια. Θα γνωρίζουν, δηλαδή, πως ξεκινά τη νέα φοιτητική του ζωή, σε ένα όμορφο περιβάλλον.

Η Επένδυση-Κτηματομεσιτικό Γραφείο ΙΩΑΝΝΙΔΗ, λοιπόν, βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτηση έχετε σχετικά με τα ακίνητα που διαθέτουν ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, ενώ παραμένει πάντα στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειάζεστε.


Επικοινωνήστε άμεσα με τον επαγγελματία

LOCATION: Δυτικής Θράκης 5, Σέρρες
Τηλ.: (+30) 23210 58330
Κινητό: 693 22 60677

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here