Ο Χειμώνας απαιτεί χοντρά χαλιά, μαλακές κουβέρτες, αφράτα παπλώματα και κουρτίνες που θα αλλάξουν την εικόνα του σπιτιού σου. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 

Το Stock House είναι ένα κατάστημα το οποίο θα φροντίσει να διαμορφώσει το σπίτι σου, δίνοντάς του μία πολυτέλεια και άνεση στην καθημερινότητά σου. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Βρίσκεται στην πόλη των Σερρών με δύο καταστήματα και έχει ενταχθεί δυναμικά στις επιλογές κάθε νέου φοιτητή και όχι μόνο, που θέλει να ολοκληρώσει το νέο του σπίτι.

Όλα τα προϊόντα θα τα βρεις σε τιμές stock. Οι μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των λευκών ειδών με την καλύτερη ποιότητα βρίσκονται αποκλειστικά εδώ.

Η αγάπη και η αφοσίωση στο επάγγελμα αλλά και η σωστή εξυπηρέτηση στον κάθε ένα ξεχωριστά το έχει κάνει να ξεχωρίζει στο χώρο και στην πόλη. Επιπλέον, οι ασυναγώνιστες τιμές το καθιστούν πρώτο στην προτίμηση των Σερραίων φοιτητών.

Ερχόμενος εδώ θα βρεις
  • Κουβέρτες
Stock House-Κουβέρτες
  • Χαλιά
Stock House-Χαλιά
  • Κουρτίνες
Stock House-Κουρτίνες
  • Παπλώματα
Stock House-Παπλώματα
  • Μαξιλάρια
Stock House-Μαξιλάρια ριχτάρια
  • Λευκά είδη
Stock House-Σεντόνια

Επισκέψου, λοιπόν, το κατάστημα και ολοκλήρωσε το σπίτι σου με τα πιο στιλάτα και ποιοτικά λευκά είδη. Δώσε ζωή και χρώμα σε κάθε χώρο του νέου σου σπιτιού με λίγα χρήματα.

Άλλωστε πού αλλού θα βρεις τόσο οικονομικά λευκά είδη στην πόλη εκτός από εδώ; Μην χάνεις χρόνο!

Το Stock House, θα το βρεις επί της οδού Εμμανουήλ Ανδρόνικου 45 και Πλατεία Εμπορίου 15, Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς στο (+30)2321099623.