Ξέρουμε πως είσαι μακριά από πατρικό σου σπίτι και σου λείπει η περιποίηση της μαμάς σου. 

Το φαγητό είναι ένα από τα πιο κύρια θέματα. Θέλεις το μεσημεριανό σου να είναι ποιοτικό, μαμαδίστικο και νόστιμο.

Στο πεζόδρομο της πόλης θα ανακαλύψεις το πιο διαλεχτό σημείο που μαγειρεύει σαν την μαμά σου με τα καλύτερα και πιο ποιοτικά υλικά.

Το εστιατόριο Ντομάτα μαγειρεύει κάθε μέρα. Νόστιμα και ποιοτικά πιάτα από όλο το φάσμα της ελληνικής κουζίνας αλλά και με επιρροές από τις καλύτερες κουζίνες του κόσμου.

Εστιατόριο Ντομάτα-Κατάστημα

Βρίσκεται στην πόλη των Σερρών εδώ και πολλά χρόνια. Με δύο καταστήματα, και γνωρίζει πώς να κάνει τη διαφορά στο νόστιμο και καλό φαγητό.

Μπορείς να έρθεις με την παρέα σου και απολαμβάνοντας το ουζάκι ή το κρασάκι σου να τσιμπήσεις τα πιο λαχταριστούς μεζέδες. Πάντα στις πιο οικονομικές τιμές.

Εστιατόριο Ντομάτα-Μανιτάρια

Στο κέντρο της πόλης υπάρχει το πιο μυρωδάτο στέκι για κάθε φοιτητή και για όλες της ώρες της μέρας.

Εστιατόριο Ντομάτα-Μπριζόλα λαιμού

Τώρα, λοιπόν, που ετοιμάζεσαι να φας το μεσημεριανό σου πάρε τηλέφωνο, κάνε την παραγγελία σου εύκολα και άμεσα και θα τα έχεις στην πόρτα σου.

Εστιατόριο Ντομάτα-Χοιρινό με παπαρδέλες

Σήμερα η μαμά σου βρίσκεται στο σπίτι σου και μαγειρεύει το πιο νόστιμο φαγητό με τη βοήθεια της Ντομάτα! Και αν σου έρθει όρεξη για σουβλάκια, για σάντουιτς ή burger και σε αυτά η Ντομάτα θα σε ικανοποιήσει απόλυτα.

Εστιατόριο Ντομάτα-Ορντέφ

H γεύση στις Σέρρες σε περιμένει να την ανακαλύψεις. Ο πιο γευστικός δρόμος βρίσκεται εδώ. Στον πεζόδρομο της Παναγή Τσαλδάρη και σε περιμένει με την παρέα σου για τα πιο γευστικά πιάτα.

Το Εστιατόριο Ντομάτα, θα το βρεις επί της οδού 29-31, Π. Τσαλδάρη, Σέρρες, καθώς και τηλεφωνικώς στο  (+30) 2321 058 900, καθώς και στα social media facebook Ντομάτα Σέρρες και instagram ntomata_serres.