Έχεις βρει το νέο φοιτητικό σου σπίτι και θέλεις να φτιάξεις τον χώρο σου όσο πιο λειτουργικό και όμορφο γίνεται. 

Θέλεις να έχει κάτι από το στυλ και την προσωπικότητα σου και να δηλώνει την νέα σου αρχή.

Το Izi shop είναι ένα κατάστημα με είδη σπιτιού, καλλυντικών και αξεσουάρ. Το οποίο μπορεί να δώσει λύση σε κάθε μικρή ή μεγάλη σου ανάγκη.

Izi shop-Κατάστημα

Το ίδιο βρίσκεται στην πόλη των Σερρών εδώ και πολλά χρόνια. Υπάρχουν μάλιστα δύο καταστήματα που μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη του σπιτιού σου.

Εδώ θα βρεις: 

  • Είδη διακόσμησης
Izi shop-Διακοσμητικά
  • Είδη για την κουζίνα σου
  • Εξοπλισμό για το μπάνιο σου
Izi shop-Είδη κουζίνας
  • Αλλά και μικρο έπιπλα που θα ντύσουν κάθε γωνιά του σπιτιού σου.
  • Επιπλέον, μία μεγάλη γκάμα από οικονομικά καλλυντικά, που θα καλύψουν κάθε σου ανάγκη.
Izi shop-Καλλυντικά

Εάν, λοιπόν, θέλεις το σπίτι των ονείρων σου, το φοιτητικό σου σπίτι δηλαδή, να έχει χαρακτήρα και μία άψογη και λειτουργική διακόσμηση, τότε θα πρέπει να επισκεφτείς το συγκεκριμένο κατάστημα.

Τέλος, μία άλλη πλευρά του καταστήματος είναι η γκάμα της γραφικής ύλης και των σχολικών ειδών, που προσφέρει σε κάθε νέο υποψήφιο φοιτητή. Αναλώσιμα για κάθε ανάγκη της σχολής σου που θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις.

Εάν, λοιπόν, ήρθες στην πόλη και αναζητάς ένα κατάστημα με χαρακτήρα και στυλ τώρα το βρήκες! Τα πιο στιλάτα προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Το Izi shop, θα το βρεις σε δύο διευθύνσεις Βενιζέλου 19 και Πλ. Εμπορίου 9, Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς στο   (+30) 232 105 5208, καθώς και στην επίσημη σελίδα του στο facebook  IZI shops -Σέρρες