Η διατροφή ενός φοιτητή είναι κάπως περίεργη, όπως όλοι γνωρίζουμε, καθώς το ωράριο που έχει και οι πειρασμοί που υπάρχουν στα πόδια του, τον οδηγούν στο έτοιμο και γρήγορο φαγητό που τις περισσότερες φορές δεν είναι και η καλύτερη επιλογή. 

διατροφή φοιτητή
Μαρία Δήμου | Διατροφολόγος Διαιτολόγος

Όταν όμως μιλάμε για το διάβασμα. Θα πρέπει να ξέρουμε πως οι σωστές τροφές που θα καταναλωθούν, θα δώσουν και την καλύτερη αποδοτικότητα και ευεξία που απαιτείται στον οργανισμό σου.

Για να πετύχεις το στόχο σου εύκολα και γρήγορα, χωρίς να αισθάνεσαι πως πεινάς, θα πρέπει να εμπιστευθείς την ειδικό  Μαρία Δήμου | Διατροφολόγος Διαιτολόγος ,η οποία μέσα από την πείρα και την αγάπη σε αυτό που κάνει θα σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις το σκοπό σου.

Προτίμησε τα μικρά και συχνά γεύματα 

διατροφή φοιτητή
Μαρία Δήμου | Διατροφολόγος Διαιτολόγος

Προτίμησε κάθε φορά που θα θέλεις να φας να επιλέγεις τις μικρές ποσότητες και πιο πυκνές σε χρόνο. Αυτό θα σου δώσει πιο εύκολα την αίσθηση του κορεσμού και το στομάχι σου δεν θα βαραίνει. Θα μπορείς να συνεχίσεις την μελέτη σου.

Καλό πρωινό 

διατροφή φοιτητή
Μαρία Δήμου | Διατροφολόγος Διαιτολόγος

Το πρωινό δεν θα πρέπει να λείπει ποτέ από την ρουτίνα σου. Είναι το πρώτο γεύμα της ημέρας και το πιο συμαντικό. Το γάλα, ο φρέσκος χυμός, το μέλι, τα δημητριακά, το αυγό είναι κάποιες τροφές που θα σε βοηθήσουν πολύ.

Προτίμησε υγιεινά σνακ 

διατροφή φοιτητή
Μαρία Δήμου | Διατροφολόγος Διαιτολόγος

Τα φρούτα, τα λαχανικά, οι ξηροί καρποί είναι μερικά από αυτά. Θα σου δώσουν ενέργεια, δύναμη και ευεξία ώστε να συνεχίσεις.

Εξειδικευμένα προγράμματα

διατροφή φοιτητή
Μαρία Δήμου | Διατροφολόγος Διαιτολόγος

Η Μαρία Δήμου | Διατροφολόγος Διαιτολόγος, λοιπόν, παρέχει μία τεράστια γκάμα υπηρεσιών υψηλής τεχνογνωσίας, δίνοντας λύσεις και σε κάθε είδους διατροφικές διαταραχές, ενώ παράλληλα παρέχει ειδικά διαιτολόγια κλινικής και αθλητικής διατροφής, που θα σε βοηθήσουν ακόμη περισσότερο είτε είσαι ένας αθλητής είτε ένας φοιτητής ΤΕΦΑΑ.

Με τη βοήθεια της Μαρίας Δήμου | Διατροφολόγου Διαιτολόγου, λοιπόν, ειδικά κάθε νέος φοιτητής σαν εσένα, που ενδιαφέρεται για τη διατροφή και το σώμα του, θα βρει μία πληθώρα σύγχρονων και εξειδικευμένων μεθόδων, που μόνο στόχο έχουν να τροποποιήσουν τη διατροφική του συμπεριφορά.

Σε κάθε περίπτωση, στόχος της  Μαρίας Δήμου | Διατροφολόγου Διαιτολόγου, είναι και θα είναι η εκμάθηση ενός ισορροπημένου διατροφικά τρόπου ζωής, που θα σε βοηθήσει σε όλη τη φοιτητική σου και όχι μόνο, καθημερινή ζωή.

More info

Μαρία Δήμου | Διατροφολόγος Διαιτολόγος

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διατροφολόγο Μαρία Δήμου μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 2321 11 1306 και 697 774 3685 ή καθημερινώς με μια επίσκεψη στο ιατρείο της που βρίσκεται επί της οδού: Βενιζέλου Ελευθερίου 1, Σέρρες.