Ο τρόπος ζωής ενός φοιτητή είναι διαφορετικός, τα ωράρια δεν μας βοηθούν, ώστε να τηρήσουμε ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής, το οποίο να καλύπτει όλες τις ανάγκες μας σε βιταμίνες και ενέργεια που είναι απαραίτητες για τον οργανισμό μας.  

διαιτολόγος-διατροφολόγος Λίνα Κατσαβούνη

Θα πρέπει να μάθουμε να ρυθμίζουμε το πρόγραμμα μας και να σκεφτόμαστε πως το φαγητό της μαμάς δεν θα μας περιμένει στο σπίτι, μόλις επιστρέψουμε από το μάθημα!

Με λίγη προσπάθεια και ακόμη παραπάνω θέληση και με τη βοήθεια της διαιτολόγου-διατροφολόγου Λίνας Κατσαβούνη, όλοι μας μπορούμε να έχουμε μια ισορροπημένη διατροφή. Και δεν είναι μόνο που θα κάνουμε καλό στον οργανισμό μας. Πλέον θα τρεφόμαστε όσο και όποτε πρέπει. Είναι που επιτέλους θα χάσεις κι εκείνα τα κιλά που σε έκαναν να μην αναγνωρίζεις τον εαυτό σου το τελευταίο τρίμηνο. Αξίζει να το κάνεις, για σένα!

Συμβουλές ώστε να πετύχεις το στόχο σου 

Οι συμβουλές της διαιτολόγου-διατροφολόγου Λίνας Κατσαβούνη θα είναι σωτήριο για την εμφάνιση, αλλά και την υγεία σου προπαντός, καθώς η αυτοπεποίθηση σου θα αυξηθεί και θα έχεις περισσότερη ενέργεια από ποτέ.

Δυναμωτικό πρωινό 

διαιτολόγος-διατροφολόγος Λίνας Κατσαβούνη

Ένα σωστό πρωινό είναι το Α και το Ω για να ξεκινήσει σωστά και δυναμικά η ημέρα σου πριν πας στην σχολή. Γάλα, φρέσκος χυμός, δημητριακά, μέλι, αυγό, τοστ κλπ.

Σπιτικό μεσημεριανό

διαιτολόγος-διατροφολόγος Λίνας Κατσαβούνη

Επίσης, το να φας κάτι απλό, νόστιμο και εύκολο το μεσημέρι, θα σου αλλάξει απευθείας όλο τον μεταβολισμό. Μην παραγγέλνεις συνέχεια δεν είναι η εύκολη λύση! Μία επιλογή είναι το κοτόπουλο, μπορείς να το βάλεις στο φούρνο. Να το συνοδέψεις με ρύζι και σαλάτα, ώστε να πάρεις όλα όσα χρειάζεσαι σε ένα γεύμα.

Περπάτημα 

διαιτολόγος-διατροφολόγος Λίνας Κατσαβούνη

Ακόμη και αν δεν είσαι λάτρης της γυμναστικής και δεν θέλεις να γραφτείς στο γυμναστήριο. Υπάρχει και η αυτή η εναλλακτική! Ο καιρός έχει αλλάξει και το καλοκαίρι είναι κοντά και το να κάνεις μία απογευματινή βόλτα στο πάρκο στης γειτονίας σου. Θα κάνει καλό στον οργανισμό σου, αλλά και στην διάθεση σου.

Αυτές ήταν μόνο μερικές από τις συμβουλές που μας έδωσε η διαιτολόγος-διατροφολόγος Λίνα Κατσαβούνη που, αν τις βάλουμε σε εφαρμογή και με λίγο πείσμα θα δούμε το σώμα μας να αλλάζει και την ψυχολογία μας να ανεβαίνει.

More info 

kastavouni-banner-mesa2-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%bf
διαιτολόγος-διατροφολόγος Λίνα Κατσαβούνη

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαιτολόγο-διατροφολόγο Λίνα Κατσαβούνη, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 23210 55399 ή 6977 718 345, αλλά και στο γραφείο της, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Μεραρχίας 7 (6ος όροφος), Σέρρες.