Ένα σημείο θεσμός για κάθε νέο φοιτητή που μετράει χρόνια στη πόλη των Σερρών και αποτελεί ένα σημείο κατατεθέν. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Στον πεζόδρομο της πόλης θα ανακαλύψεις τον καλύτερο και πιο απολαυστικό καφέ. Εδώ που κάθε παρέα περνάει τον περισσότερο χρόνο της, εδώ που οι παρέες γίνονται ένα. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Όλα αυτά θα τα βρεις στο Αβησσυνία Καφέ. Σε ένα χώρο που συγκεντρώνει όλη την πόλη.

Αβησσυνία Καφέ-Ο απόλυτος προορισμός

Σε ένα κλίμα άκρως φιλικό και ζεστό θα απολαύσεις το καφεδάκι σου και πιο αργά την μπύρα ή το ρακόμελό σου πάντα με το ανάλογο μεζεδάκι. Από το πρωί έως το βράδυ!

Οι υπεύθυνοι είναι άνθρωποι με όραμα και φιλοδοξίες και σου υπόσχονται πως εκεί, σε περιμένει ένα υπέροχο περιβάλλον για όλες τις ώρες. Κι αυτό για να περάσεις στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης με την παρέα σου.

Αβησσυνία Καφέ- Ένα σημείο κατατεθέν για όλες τις ώρες

Κάτι άλλο που φυσικά θα πρέπει να γνωρίζεις είναι πως εδώ θα βρεις τα περισσότερα επιτραπέζια που θα σε κάνουν να κολλήσεις με τις ώρες!

Gaming και ατελείωτος καφές βρίσκονται εδώ και σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις. Στις περιπτώσεις αυτές, οι φοιτητές της πόλης επιλέγουν την Αβησσυνία Καφέ ως τον ιδανικότερο προορισμό για καφέ, παιχνίδια και διασκέδαση.

Αβησσυνία Καφέ-Ατελείωτο gaming

Εσύ και η παρέα σου μόλις βρήκατε το απόλυτο στέκι. Το στέκι της πόλης για όλες τις ώρες της μέρας. Από τα όμορφα πρωινά σου έως τα χαλαρά βράδια σου.

Την Αβησσυνία Καφέ, θα την βρεις επί της οδού  Κουντουριώτου 13, Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς (+30) 698 123 4123, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook  Αβησσυνία Cafe.