Φοιτητής σημαίνει έξοδος, διασκέδαση και ατελείωτος καφές με τις ώρες. Θέλεις ένα άνετο μέρος, ώστε να περάσεις ευχάριστα με την καλύτερη παρέα και τις πιο απολαυστικές επιλογές. 

Διασκέδαση/ έξοδος
Αβησσυνία Cafe-Διασκέδαση

Το Αβησσυνία Καφέ, θα εκπληρώσει την κάθε σου επιθυμία και θα σου προσφέρει τον πιο απολαυστικό καφέ, τις πιο δροσερές μπύρες και τα καλύτερα ρακόμελα.

Το καλύτερο σημείο για σένα και την παρέα σου 

Διασκέδαση/ έξοδος
Αβησσυνία Cafe-Ευχάριστο περιβάλλον

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις την παρέα σου να το επισκεφτείς και να πάρεις μία γεύση από αυτό που σου λέμε!

Το στέκι του φοιτητή 

Διασκέδαση/ έξοδος
Αβησσυνία Cafe-Ο καλύτερος καφές της πόλης

Το Αβησσυνία Καφέ είναι ένα κατεξοχήν φοιτητικό στέκι. Με μία μεγάλη ποικιλία σε καφέδες και ροφήματα. Και μία ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία σε επιτραπέζια παιχνίδια και παιχνίδια καρτών. Μάλιστα, από τα πιο γνωστά έως τα πιο ιδιαίτερα.

Διασκέδαση/ έξοδος
Αβησσυνία Cafe-Ιδιαίτερες γεύσεις

Οι υπεύθυνοι σου υπόσχονται πως εκεί, σε περιμένει ένα υπέροχο περιβάλλον για όλες τις ώρες. Κι αυτό για να περάσεις στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης με την παρέα σου.

Επιτραπέζια παιχνίδια, καφές, απολαυστικά ποτά και υπέροχοι μεζέδες θα σε κάνουν να μην ξεκολλάς εσύ και η παρέα σου.

Διασκέδαση/ έξοδος
Αβησσυνία Cafe-Απολαυστικό ρακόμελο

Εδώ, λοιπόν θα βρείτε όλα αυτά που θέλετε μέσα στη μέρα σας. Ενώ θα περάσετε χρόνο με την παρέα σας με τον καλύτερο τρόπο στο πιο όμορφο σημείο της πόλης.

 

Την Αβησσυνία θα την βρεις επί της οδού  Κουντουριώτου 13, Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικά στο 2321052147, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook Αβησσυνία Cafe.