Το σώμα μου είναι κάτι που με απασχολεί και με ενδιαφέρει πολύ. Όχι μόνο τόσο από άποψη βάρους αλλά σωστής και ισορροπημένης διατροφής. Βέβαια, αυτό που παρατήρησα είναι πως μόνη μου δυσκολεύομαι πολύ, πάρα πολύ. 

Επισκέφθηκα, λοιπόν, την Μπακιρτζή Αρχοντούλα – Κλινική Διαιτολόγο Διατροφολόγο στις Σέρρες, η οποία όχι μόνο με βοήθησε να χάσω κάποια περιττά κιλά που με βασάνιζαν καιρό τώρα, αλλά έδωσε την προσοχή που έπρεπε και χρειαζόταν στο σώμα μου. Με εβδομαδιαίες επισκέψεις που κανονίζαμε με βάση το πρόγραμμά μου από τη σχολή. Συνήθως πριν το γυμναστήριο και μετά τα μαθήματα, βγάζαμε από κοινού το εβδομαδιαίο μου μενού. Και πίστεψέ με τα έτρωγα όλα! 

Ως φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ όμως, δεν ήταν μόνο από αυτό που αναζητούσα από την Διαιτολόγο-Διατροφολόγου μου. Με ενδιέφερε πολύ το κομμάτι της λυπομέτρησης κάτι που έχω την δυνατότητα να κάνω στην Μπακιρτζή Αρχοντούλα – Κλινική Διαιτολόγο Διατροφολόγο στις Σέρρες.

λιπομετρητή
Μπακιρτζή Αρχοντούλα – Κλινική Διαιτολόγο Διατροφολόγο στις Σέρρες

Η Αρχοντούλα, λοιπόν, είναι η μόνη που διαθέτει τον λιπομετρητή-σωματοαναλυτή Tanita MC 780. Για λιπομέτρηση και τμηματική ανάλυση σύστασης σώματος με μεγάλη ακρίβεια. Έτσι, ανακάλυψα πόσο λίπος, μυϊκή μάζα και οστική μάζα έχω, αλλάζοντας τον τρόπο ζωής. Βελτιώνοντας την υγεία μου, προς την σωστή κατεύθυνση.

Το μηχάνημα αυτό, για σένα που δεν το ακούς για πρώτη φορά. Σου δίνει τη δυνατότητα για ολική λιπομέτρηση του σώματος, αλλά και τμηματική. Δηλαδή, μπορεί να διαγνώσει το ποσοστό, τα κιλά λίπους και μυϊκής μάζας. Σε κάθε χέρι ξεχωριστά, σε κάθε πόδι ξεχωριστά καθώς και στον κορμό σου. Έτσι, με τη βοήθεια της Αρχοντούλας, μπορείτε να εφαρμόσετε εξατομικευμένα προγράμματα αδυνατίσματος στην περιοχή που χρειάζεται.

Επιπλέον ένας αθλητής μπορεί να διαγνώσει την ισορροπία των μυών του. Αλλά και την κατανομή μυών στα κάτω και άνω άκρα. Βλέποντας αυτές τις λεπτομέρειες μπορεί να κρίνει και να προσαρμόσει το πρόγραμμα εκγύμνασής του στα σημεία εκείνα που χρειάζεται.Ενώ, με την Τεχνολογία Tanita MC780 γίνεται να διαγνωστεί το ποσοστό πρωτεϊνης και νερού που συνθέτουν τους μύες.

Τέλος, μέσω αυτού του μηχανήματος, μπορούν να οριστούν και στόχοι για το βάρος και λίπος του εξεταζομένου. Με την χρήση του «goal setter» για την αύξηση του κινήτρου και την έμφαση της προόδου. Μπορεί να κάνει ο εξεταζόμενος ακολουθώντας σωστά το οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής ή και εκγύμνασης. Όλα τα δεδομένα χρήστη μπορούν αν αποθηκευτούν και χρησιμοποιηθούν για λεπτομερή ανάλυση σε βάθος χρόνου από το λογισμικό διαχείρισης GMON.

Και φυσικά, εκτός από όλα αυτά, γενικότερα, οι υπηρεσίες της Μπακιρτζή Αρχοντούλας – Κλινικής Διαιτολόγου Διατροφολόγου στις Σέρρες είναι:
  • Παχυσαρκία παιδιών και ενηλίκων
  • Κλινικές καταστάσεις (ασθένειες)
  • Αθλητική Διατροφή
  • Εγκυμοσύνη – Θηλασμός
  • Βουλιμία – Ανορεξία
  • Διατροφικές συμβουλές σε παιδιά
  • Συντήρηση
Την Μπακιρτζή Αρχοντούλα – Κλινική Διαιτολόγο Διατροφολόγο θα βρεις:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here