Δημήτρης Φρυδάς Φυσικοθεραπευτής για εγγυημένα αποτελέσματα και επαναφορά του σώματός σου

Ένα κέντρο φυσικοθεραπείας στην πόλη των Σερρών, που εγγυάται να σε ανακουφίσει από κάθε πόνο ή πιάσιμο που αντιμετωπίζεις.

Κορυφαίος επαγγελματίας

Ο Δημήτρης Φρυδάς Φυσικοθεραπευτής βρίσκεται στο χώρο εδώ και 9 χρόνια. Ο ίδιος είναι φυσικοθεραπευτής MSc, πτυχιούχος ΤΕΙ με ειδίκευση στο Manual Therapy (Χειροθεραπεία) του Πανεπιστημίου Birmigham της Αγγλίας, ενώ έχει ολοκληρώσει και τις μεταπτυχιακές του σπουδές. Τα παραπάνω άλλωστε είναι και τα δυνατά χαρακτηριστικά που μαζί με την εμπειρία του τον κατατάσσουν ως έναν από τους κορυφαίους στο είδος του. Αυτό είναι μάλιστα κάτι που επιβεβαιώνουν και οι δεκάδες φοιτητές ΤΕΦΑΑ που τον επισκέπτονται καθημερινά μετά την προπόνηση.

Η αγάπη του για το αντικείμενο και η αφοσίωσή του στο επάγγελμα τόν έχουν κάνει να εξελίσσεται διαρκώς. Αλλά και να χρησιμοποιεί τις πιο νέες και καινοτόμες μεθόδους για την καλύτερη εξυπηρέτησή σου.

Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες που σου προσφέρει είναι οι εξής: φυσικοθεραπείες, αποκατάσταση προβλημάτων από χτυπήματα και γενικά επαναφορά του σώματος στην αρχική του κατάσταση. Με τη βοήθεια του Δημήτρη Φρυδά Φυσικοθεραπευτή θα καταφέρεις να έχεις και πάλι την ανακούφιση που αναζητούσες!

LOCATION: Στρυμόνος 1, Σέρρες
Τηλ.: (+30) 23210 64130

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here