Γύρο Γύρο Όλοι για τον καλύτερο χειροποίητο γύρο της πόλης με τα πιο εκλεκτά υλικά

To Γύρο Γύρο Όλοι βρίσκεται στην πιο γνωστή γωνία της πόλης των Σερρών. Το ίδιο, είναι εδώ για σένα, που θέλεις να απολαύσεις την καλύτερη ποιότητα και τις πιο χορταστικές και απολαυστικές μερίδες σε ψητά της ώρας. Και φυσικά τον μοναδικό και ακαταμάχητο γύρο του.

Εμπειρία χρόνων

Βρίσκεται εδώ και χρόνια στις Σέρρες, ενώ με την πείρα του προσφέρει σε κάθε φοιτητή αυτό το νέο, που πραγματικά επιθυμεί να δοκιμάσει.

Προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα

Το Γύρο Γύρο Όλοι φροντίζει να επιμελείται όλα του τα προϊόντα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Κι αυτό καθώς στο Γύρο Γύρο Όλοι όλα είναι χειροποίητα και επιλεγμένα με προσοχή και πολύ μεράκι γι’ αυτό που προσφέρουν καθημερινά. Επίσης, εκεί, δίνεται μεγάλη έμφαση στην πρώτη ύλη που χρησιμοποιούν. Κι αυτό άλλωστε είναι που τους κάνει ξεχωριστούς και μοναδικούς στο χώρο τους. Η επιλογή των καλύτερων πρώτων υλών για πεντανόστιμα πιάτα!

Ποικιλία σε ψητά, burger, σαλάτες & νηστίσιμα πιάτα

Οι επιλογές είναι πολλές και διαφορετικές, καθώς το Γύρο Γύρο Όλοι διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε ψητά της ώρας. Ενώ φημίζεται για τον διάσημο γύρο του καθώς και τα απολαυστικά χειροποίητα burger δικής τους παραγωγής. Με συνταγές που δεν θα βρεις πουθενά αλλού, όπως επίσης και σαλάτες ή νηστίσιμα πιάτα.

FACEBOOK: ΓΥΡΟ ΓΥΡΟ ΟΛΟΙ
LOCATION: Εμμ. Ανδρόνικου & Βασ. Βασιλείου γωνία, Σέρρες
Τηλ.: (+30) 23210 23240

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here