Προσπαθείς να βάλεις ένα τέλος στην ατέρμονη αργοπορία σου; Ο παρακάτω τρόπος θα σε κάνει να αναθεωρήσεις και να βρεις την καλύτερη λύση.

Όσο περίεργο και αν ακούγεται, η αργοπορία  «κυκλοφορεί» στο DNA μερικών ανθρώπων, καθώς εκείνοι έχουν μία ιδιαίτερη σχέση με τον χρόνο, που δεν έχουν όλοι οι υπόλοιποι.

Για να σε πείσουμε ακόμη περισσότερο, μάθε πως «οι  περισσότεροι άνθρωποι που αργούν, το κάνουν σε όλη τους τη ζωή και στις περισσότερες δραστηριότητές τους. Μάλιστα, οι μελέτες δείχνουν πως ένα συγκεκριμένο τμήμα του εγκεφάλου συσχετίζεται με την έννοια του χρόνου και την τυπικότητα ή μη στο χρόνο», αποκαλύπτει ερευνητής από το Πανεπιστήμιο του Mandanao.

Γιατί κάποιοι αργούν πάντα στα ραντεβού τους -Η επιστημονική εξήγηση

Υπάρχουν όμως ένα εύκολο και απλό βήμα, το οποίο αν ακολουθήσεις θα δεις σίγουρα αποτελέσματα. Προτού, λοιπόν, σου τα παραθέσουμε έχε στο μυαλό σου τα εξής: πρώτον, το να καθυστερείς σε ένα ραντεβού που έχει κλείσει είναι ό, τι χειρότερο για την εικόνα σου και για τον τρόπο που δείχνεις ότι αντιμετωπίζεις τον άλλον. Λέγοντας σε κάποιον να έρθει στις 6 κι εσύ να πας στις 7 δείχνεις έλλειψη σεβασμού, αδιαφορία και στην ουσία κάνεις μεγάλο κακό στον ίδιο σου τον εαυτό. Δεύτερο, ειδικά στις Σέρρες (λόγω μειωμένης κίνησης και μικρών αποστάσεων) καθυστέρηση λογίζεται οτιδήποτε παραπάνω από τα 10 λεπτά. Αυτός είναι ο χρόνος που κατά τη γνώμη μας δικαιούμαστε να έχουμε «πέσει έξω» και να μην είναι στη δική μας ευχέρεια η διαχείρισή του. Οτιδήποτε παραπάνω, είναι απλά αργοπορία.

Σχετική εικόνα

Η λύση στο πρόβλημά σου, λοιπόν καλέ μου φοιτητή, θα έρθει με το κατέβασμα της Εφαρμογής των Ραδιοταξί Σερρών SerresTAXI και της κλήσης ενός TAXI με το πάτημα ενός πλήκτρου. Τόσο απλό!

Πρόκειται για μία εφαρμογή με την οποία θα μπορείτε να καλέσετε «δωρεάν» TAXI στην πόλη των Σερρών από το κινητό ή το tablet σας, αν έχετε σύνδεση στο Internet (2G/3G/4G ή μέσω WIFI).

radiotaxi-serres-www-foititisonline-5

Φυσικά αν έχετε και GPS ενεργοποιημένο στην συσκευή σας βρίσκει αυτό το στίγμα σας και αποστέλλει την κατάλληλη διεύθυνση στο τηλεφωνικό κέντρο των Ραδιοταξί Σερρών.

Για να μπορέσετε να καλέσετε TAXI από την συσκευή σας, πρέπει:

1) Να κάνετε δωρεάν εγγραφή μέσω του site ή μέσω της Εφαρμογής
2) Να περιμένετε 5 λεπτά για επιβεβαίωση (θα σας καλέσουν από το τηλ. κέντρο των Ραδιοταξί Σερρών που λειτουργεί 24 ώρες το 24 ωρο) για να σας δώσουν κωδικό πρόσβασης
3) Να ρυθμίσετε την συσκευή με τον αριθμό κινητού τηλεφώνου σας και τον κωδικό που σας δώσανε
4) Μπορείτε αν θέλετε να ενεργοποιήσετε και το GPS του κινητού για άμεσο στίγμα
5) Και πλέον μπορείτε να καλείτε TAXI μέσω της εφαρμογής εντελώς δωρεάν (αν και εφόσον έχετε πρόσβαση στο internet)

radiotaxi-serres-www-foititisonline-4

radiotaxi-serres-www-foititisonline-3

Αυτό που πρέπει να σου επισυνάνουμε είναι πως λειτουργεί μόνο για την περιοχή της πόλης των Σερρών ενώ μπορείτε να κατεβάστε την εφαρμογή για Android Smartphone από εδώ.

radiotaxi-serres-www-foititisonline-2

radiotaxi-serres-www-foititisonline-1υτό το νέο application των Ραδιοταξί Σερρών σίγουρα θα καταφέρεις να είσαι Εγγλέζος σε όλα τα ραντεβού σου χωρίς κανένα πρόβλημα!

Τα Ραδιοταξί Σερρών θα βρεις:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here