Η ACS courier είναι δίπλα σου

ACS Courier Σέρρες
ACS Courier Σέρρες

Για όλους τους απανταχού φοιτητές, που συνεχίζουν να ξεχνούν τα πράγματά τους στο πατρικό τους ή που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς το φαγητό της μαμάς τους, φροντίζει η ACS!

Κοντά σε κάθε φοιτητή 

ACS Courier Σέρρες
ACS Courier Σέρρες

Η ACS courier, κατάφερε το ακατόρθωτο. Nα στέλνει σε φοιτητές όλης της Ελλάδας από μαγειρεμένα φαγητά, τρόφιμα, δέματα, σάκους, έγγραφα και ό, τι άλλο χρειαστεί μέχρι και οικοσκευές. Για αυτό μην ανησυχείς. Bρίσκεται στο πλευρό σου και κάνει τη φοιτητική σου ζωή ευκολότερη! Με λίγα λόγια, η ACS ενώνει κάθε φοιτητή με την οικογένειά του και πάλι. Σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας, άμεσα, εύκολα και πολύ γρήγορα.

Η φιλοσοφία της ACS

ACS Courier Σέρρες
ACS Courier Σέρρες

Η φιλοσοφία της ACS courier έχει διαμορφωθεί με βάση τις ανάγκες και τις επιθυμίες των φοιτητών, ενώ δείχνει πως «τα πάντα» πηγαίνουν«παντού». Γνωρίζοντας πολύ καλά τον φοιτητικό χώρο, η ACS, εγγυάται τη μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση σε κάθε φοιτητική σου ανάγκη, που έχει να κάνει με οποιαδήποτε μεταφορά ή αποστολή. Για αυτό και μπορείς να την εμπιστευτείς, ακόμη και για την αποστολή του laptop, που ξέχασες το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα. Τώρα με την ACS, όλα γίνονται πιο εύκολα!

Ο στόχος της

ACS Courier Σέρρες
ACS Courier Σέρρες

Η ACS courier, συνεπώς, έχει ως στόχο της τη δική σου διευκόλυνση και ικανοποίηση, ενώ το μέσο για την επίτευξη του στόχου της, είναι η ταχύτητα και η συνέπεια των μεταφορών της. Για αυτό κι εσύ, συνεχίζεις να την εμπιστεύεσαι καθημερινά, χρόνια τώρα. Η ACS courier, λοιπόν, εξυπηρετεί καθημερινά χιλιάδες γονείς και φοιτητές σε όλη την Ελλάδα, και ασφαλώς και στις Σέρρες.

More Infos 

ACS Courier Σέρρες
ACS Courier Σέρρες

Το κατάστημα βρίσκεται επί της οδού Βενιζέλου 91, Σέρρες και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο: 23210 50887 & 23210 50889, καθώς και στην σελίδα στο facebook: ACS Courier, όπως και στο website της εταιρείας: www.acscourier.net συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα.