Είσαι φοιτητής και η σχέση σου με την κουζίνα και το μαγειρευτό φαγητό δεν είναι και οι καλύτερες. Θέλεις όμως ένα πιάτο ζεστό και γευστικό φαγητό για το μεσημεράκι σου. 

Εδώ θα ανακαλύψεις μία κουζίνα σαν αυτή της μαμάς σου!

Το Ερατεινό της θεία Ρίκας είναι ένα εστιατόριο με μαγειρευτά φαγητά που κάνει το καθημερινό σου γεύμα να μοιάζει παιχνιδάκι.

Ερατεινό της θεία Ρίκας-Κατάλογος

Το μαγειρείο βρίσκεται πολλά χρόνια στη πόλη και συντροφεύει κάθε Σερραίο φοιτητή και όχι μόνο που νοσταλγεί το καλό σπιτικό φαγητό της μαμάς του.

Εδώ θα απολαύσεις κλασικές ελληνικές παραδοσιακές συνταγές όπως θα τις έφτιαχνε η μαμά σου αλλά και πιάτα πιο ιδιαίτερα όπως το ερατεινό.

Εάν επισκεφτείς το κατάστημα θα απολαύσεις το φαγητό της επιλογής σου μαζί με σαλάτα, ψωμάκι και γλυκό. Στον όμορφο διαμορφωμένο χώρο που θυμίζει σπίτι. Αλλά και με ένα τηλέφωνο στο δικό σου σπίτι κάνοντας την παραγγελία σου εύκολα.

Επιπλέον, εάν κάνεις την παραγγελία σου από εδώ σου κάνουν δώρο μία μπύρα ή ένα αναψυκτικό της επιλογής σου.

Απόλαυσε και εσύ τις πιο μαμαδίστικες επιλογές φαγητών και φέρε την μαμά σου έστω και νοητά στο σπίτι σου! Γιατί η απόλαυση του μεσημεριανού φαγητού πρέπει να έχει άρωμα μαμάς.

Το Ερατεινό της θεία Ρίκας, θα το βρεις επί της οδού Βενιζέλου 9, Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς  (+30) 2321 056016, καθώς και στην επίσημη σελίδα του στο facebook  Το Ερατεινό της Θείας Ρίκας – Μαγειρευτό φαγητό Σέρρες.