Μετά το μάθημα ή την δουλειά σου η όρεξή σου για μαγείρεμα είναι ανύπαρκτη! Θέλεις κάτι νόστιμο, μαγειρευτό και σπιτικό. ΓΕΥΣΗ / DELIVERY

Στο πεζόδρομο της πόλης θα ανακαλύψεις το πιο διαλεχτό σημείο που μαγειρεύει σαν τη μαμά σου με τα καλύτερα και πιο ποιοτικά υλικά. ΓΕΥΣΗ / DELIVERY

Το εστιατόριο Ντομάτα μαγειρεύει κάθε μέρα. Νόστιμα και ποιοτικά πιάτα από όλο το φάσμα της ελληνικής κουζίνας αλλά και με επιρροές από τις καλύτερες κουζίνες του κόσμου.

Βρίσκεται στην πόλη των Σερρών εδώ και πολλά χρόνια. Με δύο καταστήματα και γνωρίζει πώς να κάνει τη διαφορά στο νόστιμο και καλό φαγητό.

Εδώ θα απολαύσεις φαγητά φτιαγμένα με μεράκι για όλες τις ώρες της μέρας.

Γεμιστά

Κοκκινιστό

Εστιατόριο Ντομάτα-Κοκκινιστό

Τουρλού

Εστιατόριο Ντομάτα-Τουρλού

Γιουβαρλάκια

Εστιατόριο Ντομάτα-Γιουβαρλάκια

Κοτόπουλο

Εστιατόριο Ντομάτα-Σπιτικό φαγητό

Αρακά

Εστιατόριο Ντομάτα-Λαδερά

Είναι μερικές από τις πολλές γεύσεις που θα ικανοποιήσουν κάθε σου μεγάλη πείνα.

Στο κέντρο της πόλης υπάρχει το πιο μυρωδάτο στέκι για εσένα και την παρέα σου.

Τώρα, λοιπόν, που ετοιμάζεσαι να φας το μεσημεριανό σου πάρε τηλέφωνο, κάνε την παραγγελία σου εύκολα και άμεσα και θα τα έχεις στην πόρτα σου.

Σήμερα η μαμά σου βρίσκεται στο σπίτι σου και μαγειρεύει το πιο νόστιμο φαγητό με τη βοήθεια της Ντομάτα! Κι αν σου έρθει όρεξη για σουβλάκια, για σάντουιτς ή burger και σε αυτά η Ντομάτα θα σε ικανοποιήσει απόλυτα.

Το Εστιατόριο Ντομάτα, θα το βρεις επί της οδού 29-31, Π. Τσαλδάρη, Σέρρες, καθώς και τηλεφωνικώς στο  (+30) 2321 058 900, καθώς και στα social media facebook Ντομάτα Σέρρες και instagram ntomata_serres.