Το φαγητό για την πόλη των Σερρών είναι θέμα φιλοσοφίας. Κάθε νέος φοιτητής που έρχεται εδώ καταλαβαίνει πως η γεύση είναι για μας θέμα ρουτίνας. 

Το πιο απολαυστικό club sandwich, μετά από το ξενύχτι σου θα το δοκιμάσεις εδώ!

Το Parisniko, θα δώσει λύση σε κάθε στιγμή πείνας σου. Ένα από τα πιο all time classic στέκια για fast food στην πόλη των Σερρών.

Parisniko

Ακαταμάχητες γεύσεις

Tα ζουμερά και απολαυστικά burger, οι κοτομπουκιές, οι λαχταριστές μερίδες, το διάσημο club sandwich, τα περιβόητα κρουασανάκια, που ψήνονται κάθε πρωί.

Parisniko-Club Sandwich
Parisniko-Κοτομπουκιές

Αλλά και οι υπέροχοι καφέδες και φρέσκοι χυμοί του Parisniko. Οι ίδιοι έχουν κερδίσει την καρδιά και τις εντυπώσεις κάθε Σερραίου φοιτητή, που κάνει τα πρώτα του βήματα στον κόσμο του Σερραϊκού delivery.

Parisniko-Burger

Φυσικά, δεν μιλήσαμε ακόμη και για τα περιβόητα τοστ του Parisniko. Όπως και να το κάνουμε, είναι από τις ωραιότερες παραδόσεις, που έχουμε στην πόλη των Σερρών εμείς οι φοιτητές. Δεν έχει υπάρξει φοιτητής, που να μην έχει παραγγείλει ή να μην έχει κάνει στάση στο Parisniko.

Ασφαλώς, όλες αυτές τις γεύσεις μπορείς να τις συνδυάσεις, με έναν δροσερό χυμό, αναψυκτικό, καφέ ή ποτό στον φιλόξενο χώρο του Parisniko. Αλλά και στο σπίτι σου με delivery γρήγορα, άμεσα και φυσικά ζεστά.

Parisniko-Εξωτερικός χώρος

Τέλος, μην παραλείψουμε να αναφερθούμε, στα γλυκά. Αλλά και στην άμεση εξυπηρέτηση του Parisniko. Θα σε κάνουν να κολλήσεις ακόμη περισσότερο! Και μην ξεχνάς πως για κάθε σου ξενύχτι, το delivery ισχύει μέχρι νωρίς το πρωί (03:30).

Parisniko-Κρουασανάκια

Το Parisniko, θα το βρεις επί της οδού Εθν. Αντίστασης 25, Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς στο  (+30) 23210 24515, καθώς και στην επίσημη σελίδα του στο facebook  Parisniko Serres &  Parisniko.