Έχει περάσει η ώρα αλλά η πείνα σού χτυπάει τη πόρτα. Δεν θέλεις να μαγειρέψεις, αλλά θέλεις κάτι νόστιμο γρήγορο και πάνω απ’ όλα οικονομικό. ΓΕΥΣΗ / DELIVERY

Εδώ υπάρχει το Parisniko, η λύση στην πείνα σου! Με ένα τηλέφωνο θα σου προσφέρει αυτό που πραγματικά θέλεις να δοκιμάσεις. ΓΕΥΣΗ / DELIVERY

Ένα από τα πιο παλιά fast food στην πόλη των Σερρών που θα σε κάνει να κολλήσεις με τις απίθανες γεύσεις του.

Γεύσεις που θα ικανοποιήσουν κάθε σου ανάγκη 

Εδώ μπορείς να γευθείς:

  • Ζουμερά και απολαυστικά burger
Parisniko-Burger
  • Κοτομπουκιές
Parisniko-Κοτομπουκιές
  • Λαχταριστές μερίδες δικής σου επιλογής
  • Το διάσημο club sandwich της πόλης
Parisniko-club sandwich
  • Και μυρωδάτα κρουασανάκια που ψήνονται κάθε μέρα.
Parisniko-Κρουασανάκια

Οι υπεύθυνοι είναι άνθρωποι που αγαπούν αυτό που κάνουν και φροντίζουν πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα. Με τα πιο αγνά και ποιοτικά υλικά είναι εδώ, για να σου δώσουν το καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα.

Ασφαλώς, όλες αυτές τις γεύσεις μπορείς να τις συνδυάσεις, με έναν δροσερό χυμό, αναψυκτικό, καφέ ή ποτό και στον φιλόξενο χώρο του Parisniko.

Γεύσεις που όλη η πόλη επιλέγει και φυσικά κάθε νέος φοιτητής. Μην περιμένεις όλο, κάνε την παραγγελία σου τώρα με ένα τηλέφωνο και απόλαυσε τις πιο ακαταμάχητες γεύσεις.

Το Parisniko, θα το βρεις επί της οδού Εθν. Αντίστασης 25, Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς στο  (+30) 23210 24515, καθώς και στην επίσημη σελίδα του στο facebook  Parisniko Serres &  Parisniko.