Το μεσημέρι έρχεται και δεν έχεις μαγειρέψει. Θέλεις όμως να φας ένα μαγειρευτό φαγητό σαν αυτό της μαμάς σου. 

Να είναι ποιοτικό, γευστικό και πάνω απ’ όλα οικονομικό. Το Ερατεινό της θεία Ρίκας είναι ένα εστιατόριο με μαγειρευτά φαγητά που κάνει το καθημερινό σου γεύμα να μοιάζει παιχνιδάκι.

Σήμερα, με τη βοήθειά του θα σου προτείνουμε τρία από τα πιο γευστικά και παραδοσιακά πιάτα, ώστε να επιλέξεις το μεσημεριανό σου γεύμα.

Γεμιστά 

Ερατεινό της θεία Ρίκας-Γεμιστά

Κλασσικό και μαμαδίστικο φαγητό. Παραδοσιακό, υγιεινό και πάνω από όλα χορταστικό. Είναι μία επιλογή που θα σε ενθουσιάσει.

Ρολό κοτόπουλο 

Ερατεινό της θεία Ρίκας-Ρολό κοτόπουλο

Μία ιδιαίτερη γεύση. Το ρόλο γεμιστό με κασέρι και διάφορα αλλαντικά είναι ένα μεσημεριανό γεύμα που θα καταπολεμήσει πλήρως την πείνα σου. Συνδύασέ το με ρυζάκι και πατάτες απογειώνοντάς το.

Γιουβαρλάκια 

Ερατεινό της θεία Ρίκας-Γιουβαρλάκια

Μία χειμωνιάτικη σούπα που θα σε ζεστάνει τις κρύες μέρες του χειμώνα και θα σε δυναμώσει, ώστε να συνεχίσεις τη μέρα σου.

Όλα αυτά τα υπέροχα πιάτα θα τα απολαύσεις με ψωμάκι και σαλάτα στην απίστευτη τιμή των 5.00€. Είτε στο κατάστημα που θυμίζει ένα ζεστό και φιλόξενο σπίτι. Είτε και με delivery στον χώρο σου.

Απόλαυσε και εσύ τις πιο μαμαδίστικες επιλογές φαγητών και φέρε την μαμά σου έστω και νοητά στο σπίτι σου! Γιατί η απόλαυση του μεσημεριανού φαγητού πρέπει να έχει άρωμα μαμάς.

Το Ερατεινό της θεία Ρίκας, θα το βρεις επί της οδού Βενιζέλου 9, Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς  (+30) 2321 056016, καθώς και στην επίσημη σελίδα του στο facebook  Το Ερατεινό της Θείας Ρίκας – Μαγειρευτό φαγητό Σέρρες.