Η πίτα όπως είναι γνωστό αποτελεί ένα γευστικό γεύμα που θα σου δώσει δύναμη και ενέργεια για να ξεκινήσεις και να συνεχίσεις τη μέρα σου. 

Ειδικότερα, όταν αναφερόμαστε στο πιο ακαταμάχητο και λαχταριστό φύλλο της πόλης τότε σίγουρα δεν μπορείς να αντισταθείς με τίποτα!

Πλούσια γεύση, ποιοτικά και γευστικά υλικά που θα σε κάνουν να μην μπορείς να ξεκολλήσεις.

Ο λόγος για τις ξακουστές Πίτες της Ελένης στις Σέρρες, οι οποίες θα ξυπνήσουν όλες τις παιδικές σου αναμνήσεις και θα σου θυμίσουν τις παραδοσιακές και λαχταριστές πίτες που έφτιαχνε η γιαγιά σου και ανυπομονούσες τόσο πολύ να φας.

Οι Πίτες της Ελένης-Πρασόπιτα

Αυτές τις πίτες θα τις ξανά βρεις εδώ και θα γίνουν η καθημερινή σου ανάγκη και συνήθεια. Με αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνει, χρησιμοποιεί πάντα τα πιο αγνά υλικά δίνοντάς σου πάντα το καλύτερο και το πιο λαχταριστό κομμάτι!

Οι επιλογές πολλές και οι γεύσεις θα σε κάνουν να επιλέγεις κάθε μέρα και ένα διαφορετικό κομμάτι.

Για τους λάτρεις του κλασικού

Οι Πίτες της Ελένης- Τυρόπιτα

Λαχταριστή, παραδοσιακή και πεντανόστιμη, είναι ό, τι χρειάζεσαι για να αρχίσεις την μέρα σου για την σχολή θρεπτικά και γευστικά. Η πλούσια γέμισή της θα σε συναρπάσει και θα σε ταξιδέψει.

Οι Πίτες της Ελένης-Σπανακόπιτα

Η κλασσική χωριάτικη σπανακόπιτα που φτιάχνει και η γιαγιά σου. Με το ίδιο τραγανό και ακαταμάχητο φύλλο, αλλά και την πλούσια και αγνή γέμιση της.

Για αυτούς που θέλουν κάτι πιο εναλλακτικό 

Οι Πίτες της Ελένης-Κιμαδόπιτα

Εδώ μιλάμε για ένα γεύμα μεσημεριανό. Δεν προλαβαίνεις να μαγειρέψεις και έχεις αρκετό διάβασμα; Αυτές οι δύο γεύσεις θα σε γεμίσουν και θα σε κρατήσουν χορτάτο έως και το επόμενο γεύμα.

Οι Πίτες της Ελένης-Κοτόπιτα

Η κιμαδόπιτα και η κοτόπιτα θα φτιάξουν το πιο ιδιαίτερο και απολαυστικό σου γεύμα.

Μην ξεχάσεις, πως τις πίτες της Ελένης μπορείς να τις έχεις και με ένα τηλέφωνο στην πόρτα σου ή μπαίνοντας στο serresdelivery.gr και επιλέγοντας αυτή που σου αρέσει περισσότερο.

Τις πίτες της Ελένης, θα τις βρεις επί της οδού Βενιζέλου 45, Σέρρες και στο τηλέφωνο 23210 37549.