Στην πόλη των Σερρών φημιζόμαστε για την αγάπη μας στο καλό φαγητό και κυρίως στα λαχταριστά ψητά. 

Για εμάς είναι φιλοσοφία. Καλή παρέα, κρασάκι και καλό φαγητό πάνε πάντα μαζί. Για αυτό και φροντίζουμε η ποιότητά τους να ξεχωρίζει.

Ο Βλάχος είναι ένα ψητοπωλείο στην πόλη των Σερρών που λειτουργεί από το 1958 και μας προσφέρει πάντα τα πιο διαλεχτά και γευστικά πιάτα.

Ο Βλάχος-Κατάστημα

Θεωρείται το πιο must παραδοσιακό στέκι της πόλης και σημείο κατατεθέν για κάθε φοιτητή.

Εδώ θα βρεις τα πιο απολαυστικά κρέατα της ώρας με μία πιο μοντέρνα πινελιά. Ώστε να συνδυάζονται πιο κλασσικές και παραδοσιακές γεύσεις με τις πιο σύγχρονες.

Σουβλάκι

Ο Βλάχος-Λαχταριστό σουβλάκι

Στην πόλη που το αγαπάει όσο κανείς άλλος. Λαχταριστό, καλοψημένο ή ζουμερό. Το απολαμβάνεις κάθε στιγμή της ώρας και δεν μπορείς να ξεκολλήσεις με τίποτα.

Λουκάνικο και μπιφτέκι 

Ο Βλάχος-Λουκάνικο και μπιφτέκι

Εξίσου λαχταριστά. Με φρεσκοκομμένο κιμά και τα πιο αγνά υλικά είναι μία καλή ιδέα για ένα πλήρες μεσημεριανό.

Ποικιλία κρεατικών 

Ο Βλάχος-Ποικιλία κρεατικών

Εάν εσύ και η παρέα σου είστε της ποικιλίας και της ποσότητας. Τότε εδώ θα απολαύσετε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε. Καλοψημένο σουβλάκι, ζουμερό μπιφτεκάκι, πανσετάκια και ό, τι άλλο τραβάει η όρεξη σας.

Δροσερές σαλάτες

Ο Βλάχος-Δροσερές σαλάτες

Μην ξεχάσεις, όμως να δοκιμάσεις και τις δροσερές σαλάτες με φρέσκα λαχανικά εποχής οι οποίες θα συνοδέψουν τέλεια το γεύμα σου.

Η παρέα σου θα βρει το επόμενο στέκι της. Το φαγητό, η ζεστή ατμόσφαιρα και οι καλές τιμές θα κάνουν το ψητοπωλείο την καθημερινή σου ανάγκη.

Τον Βλάχο, θα τον βρεις επί της οδού Κουντουριωτου 12 (στον πεζόδρομο), Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς  (+30) 2321 058 039, καθώς και στην επίσημη σελίδα του στο facebook Σουβλάκι Βλάχος