Αναζητάς ένα σημείο στο οποίο θα συνδυάσεις το ουζάκι ή το κρασάκι σου με την ποιοτική γεύση. 

Ένα σημείο που θα απολαύσεις τα πιο γευστικά πιάτα με την παρέα σου και θα κολλήσεις με τις ακαταμάχητες γεύσεις.

Το Κεντρικόν είναι ένα ουζερί-μεζεδοπωλείο στην καρδιά της πόλης των Σερρών που μετράει πολλά χρόνια λειτουργίας.

Κεντρικόν Ουζερί – Μεζεδοπωλείο- Κατάστημα

Ο υπεύθυνος Κώστας Τσούκας είναι η δεύτερη γενιά που αναλαμβάνει το μαγαζί. Το Ουζερί – Μεζεδοπωλείο στις Σέρρες, λειτουργεί από το 1938. Από το 1971 στεγάζεται απέναντι από το ιστορικό «Μπεζεστένι» στην Πλατεία Ελευθερίας, στην παραδοσιακή πλευρά της πόλης και προσφέρει υψηλών προδιαγραφών ελληνική κουζίνα.

Παράδοση και μοντέρνες γεύσεις 

Eρχόμενος, λοιπόν, εδώ με την παρέα σου θα γευθείς όλα αυτά που επιθυμείς. Η άριστη ποιότητα αλλά και οι προσιτές τιμές είναι αυτό που όλοι έχουν αγαπήσει.

Κεντρικόν Ουζερί – Μεζεδοπωλείο-Ποικιλία κρεατικών

Εδώ θα δοκιμάσεις εκλεκτούς ουζομεζέδες όπως καλαμαράκι, χταπόδι, διάφορα ψάρια εποχής. Αλλά και ποικιλίες από εκλεκτά και ποιοτικά κρέατα της ώρας.

Κεντρικόν Ουζερί – Μεζεδοπωλείο-Θαλασσινά και ουζάκι

Την επόμενη φορά που θα θέλεις να φας κάτι νόστιμο και γευστικό έλα στο πιο όμορφο «Κεντρικόν» χώρο της πόλης.

Ζεστό περιβάλλον 

Το περιβάλλον είναι προσεκτικά διακοσμημένο, ώστε να διατηρεί την αίγλη της παράδοσης, εμπλουτισμένη με μοντέρνες πινελιές. Το ίδιο ισχύει και με το φαγητό. Το μενού είναι πλούσιο και μπορείς να το απολαύσεις από το πρωί πίνοντας τον καφέ σου και το βράδυ, με παραδοσιακές συνταγές και ουζομεζέδες φτιαγμένους με μεράκι.

Κεντρικόν Ουζερί – Μεζεδοπωλείο-Εσωτερικό καταστήματος

Όλα εδώ είναι χειροποίητα και παρασκευάζονται την ώρα της παραγγελίας σας. Το Ουζερί Κεντρικόν συνεχίζει την παράδοση που εδώ και 3 γενιές έχει δημιουργήσει, διατηρώντας νοστιμιά στις γεύσεις και αυθεντικότητα, που το κάνουν ξεχωριστό στην πόλη.

Κεντρικόν Ουζερί – Μεζεδοπωλείο-Ποιοτικές γεύσεις

Επιπλέον, το κατάστημα αναλαμβάνει και το τραπέζι της ορκωμοσίας σου. Μια στιγμή που θέλεις να σου μείνει αξέχαστη. Εδώ, θα έρθεις με τους δικούς σου αγαπημένους ανθρώπους και οι υπεύθυνοι θα κάνουν το καλύτερο για εσένα και για αυτούς. Πάντα με πλήρη συνεννόηση με τον υπεύθυνο για το μενού και τις γεύσεις.

Κεντρικόν Ουζερί – Μεζεδοπωλείο

Το στέκι σου για το μεσημεριανό σου ουζάκι είναι εδώ!

Το Κεντρικόν, θα το βρεις επί της οδού Ν.Σταυρίδη 5, Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς στο  (+30) 2321 022 783, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook  Ουζερί – Μεζεδοπωλείο Κεντρικόν, αλλά και στο instagram  kentrikon_ouzeri.