Η λατρεμένη ελληνική κουζίνα που όλοι αγαπάμε και επιλέγουμε. Από το σπίτι μας έως και στις εξόδους μας βρίσκεται εδώ! ΓΕΥΣΗ 

Το Μαντάμ είναι ένα μοντέρνο μεζεδοπωλείο με επιρροές από όλη την ελληνική κουζίνα. ΓΕΥΣΗ 

Μαντάμ-Φιλικό περιβάλλον

Το κατάστημα βρίσκεται στην πόλη των Σερρών εδώ και 4 χρόνια με εξειδίκευση στο slow food. Γευόμενος τα πιάτα θα καταλάβεις τις ιδιαίτερες γεύσεις που κυριαρχούν. Όλη η Ελλάδα συναντιέται σε γευστικές επιλογές, φτιαγμένες με αγάπη και μεράκι.

Εδώ, θα έρθεις με την παρέα σου και θα απολαύσεις τα κρασί ή το ουζάκι σου δοκιμάζοντας πάντα κάτι διαφορετικό. Καθώς είναι το μοναδικό που προτείνει κάθε μέρα κάτι καινούριο. Νέα μέρα, νέα απολαυστικά πιάτα και γεύσεις.

Γεύσεις που σε συντροφεύουν όλη τη μέρα 

Μαντάμ-Ακαταμάχητες γεύσεις

Την κουζίνα του θα την βρεις ανοιχτή από τις 12:00 το μεσημέρι έως 01:00 το βράδυ. Έτσι, περνώντας από τον πεζόδρομο οι μυρωδιές θα σε κατακλύσουν και δεν θα μπορέσεις να αντισταθείς με τίποτα στα πιάτα του.

Μαντάμ-Πρωτότυπα πιάτα

Ερχόμενος στο κατάστημα με την παρέα σου θα αντικρίσεις ένα πολύ φιλικό περιβάλλον και έναν καλαίσθητο χώρο που θα σε κάνει να μην μπορείς αντισταθείς.

Την επόμενη φορά που θα θέλεις κάτι γευστικό, ποιοτικό και νόστιμο έλα εδώ και απόλαυσε κάθε στιγμή!

Μαντάμ-Λαχταριστοί μεζέδες

Αξεπέραστες γεύσεις από κάθε γωνιά της Ελλάδας που θα σε κάνουν να καθιερώσεις το Μαντάμ ως το απόλυτο στέκι για την διασκέδασή σου. Η οποία συνδυάζει το καλό φαγητό και την απόλαυση.

Το Μαντάμ , θα το βρεις επί της οδού Οπλαρχηγού Δούκα Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς στο (+30) 2321 401 366, καθώς και στα social media faceboook Μαντάμ και instagram  mantam_slowfood.