Η πρώτη μέρα στη σχολή σου είναι γεγονός κι εσύ χρειάζεσαι τα απαραίτητα για να μπορείς να ανταπεξέλθεις σε αυτό το νέο ξεκίνημα. 

βιβλιοχαρτοπωλείο «Ο Φάρος”-Αναλώσιμα

Τετράδια, στυλό, μολύβια εξειδικευμένα εργαλεία που θα είναι απαραίτητα για τα εργαστήριά σου. Βιβλία και ό, τι άλλο θεωρήσεις σημαντικό για αυτή τη νέα σελίδα στη ζωή σου.

Το βιβλιοχαρτοπωλείο Ο Φάρος, είναι ένα σημείο κατατεθέν για κάθε νέο φοιτητή στην πόλη των Σερρών. Ο οποίος θέλει να είναι οργανωμένος και συνεπής.

βιβλιοχαρτοπωλείο «Ο Φάρος”-Κατάστημα

Το δεύτερο παλαιότερο βιβλιοπωλείο 

Το βιβλιοχαρτοπωλείο Ο Φάρος, βρίσκεται στην πόλη των Σερρών εδώ και 22 χρόνια και κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον όσο φοιτητών το έχουν επισκεφτεί. Καθώς βρίσκουν πάντα αυτό που αναζητάνε.

Βιβλιοχαρτοπωλείο «Ο Φάρος”-Βιβλία

Εδώ θα βρεις μία μεγάλη γκάμα από τα καλύτερα βιβλία. Και σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο θα έχεις τη δυνατότητα να παραγγείλεις ό, τι επιπλέον χρειάζεσαι. Τόσο για τις σπουδές όσο και για τις επιπλέον πνευματικές σου αναζητήσεις.

Με πολλή αγάπη για το αντικείμενο και το βιβλίο φροντίζει να είναι πάντα ενημερωμένο. Και να διαθέτει ό, τι νέο κυκλοφορεί στις νέες εκδόσεις βιβλίων.

Βιβλιοχαρτοπωλείο «Ο Φάρος”-Τετράδια

Επίσης, μπορείς να παραγγείλεις τα πράγματα που θέλεις για τη σχολή σου ανάλογα με το αντικείμενο και το θέμα του μαθήματος. Ακόμη να το επισκεφτείς;

βιβλιοχαρτοπωλείο «Ο Φάρος”-Αναλώσιμα

Τέλος, στο βιβλιοχαρτοπωλείο Ο Φάροςμπορείς να ενημερωθείς για όλες τις προσφορές που υπάρχουν κάθε περίοδο του χρόνου και να επωφεληθείς από αυτές.

Το βιβλιοχαρτοπωλείο Ο Φάρος, θα το βρεις επί της οδού Διονυσίου Σολωμού 13 , Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς στο  (+30) 23210 23925, καθώς και στην επίσημη σελίδα του στο facebook Βιβλιοχαρτοπωλείο Φάρος.