Σουβλάκι…..ένα χαρακτηριστικό ελληνικό έδεσμα από ψημένα κομμάτια κρέατος, το οποίο είναι ονομαστό σε όλο τον κόσμο και σερβίρεται κυρίως σε ειδικά καταστήματα (σουβλατζίδικα).

1Η πόλη των Σερρών έχει γράψει τη δική της ιστορία στο Σουβλάκι

Το σουβλάκι στις Σέρρες γράφει τη δική του ιστορία!

Άλλωστε, τα ψητοπωλεία της πόλης, εισπράττουν πάντα τα εύσημα από τους επισκέπτες, ενώ η γεύση από το Σερραϊκό σουβλάκι έχει ταξιδέψει σε κάθε γωνιά της χώρας, αλλά και όλου του κόσμου. Με ιδιαίτερη τεχνική, αλλά και πόλυ μεράκι, οι επαγγελματιές του είδους, φτιάχνουν το λαχταριστο Σουβλάκι, ικανοποιώντας μέχρι και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Οι προτάσεις μας

Αναζητώντας το καλύτερο σουβλάκι της πόλης των Σερρών!

Εμείς, λοιπόν, σας προτείνουμε μερικά από τα καλύτερα Σουβλατζίδικα της πόλης, για να σας μείνουν αξέχαστα με τις γεύσεις τους! Ξεκινάμε!

2Αγία Σοφιά

Αγία Σοφιά

Πολύ καλές τιμές και παρεΐστικο κλίμα, σαν χώρος. Σουβλάκια συνοδευόμενα με καλό κρασί, ούζο και τσίπουρο. Εξαιρετικής ποιότητας, χειροποίητα σουβλάκια, γεύσεις σερβιρισμένες πάντα στη λαδόκολλα, διατηρώντας έτσι, μία γεύση από τα παλιά.

Στοιχεία επικοινωνίαςhttp://bit.ly/2gmhq8R.

3Βλάχος Ψητοπωλείο

Ο Βλάχος

Ψητοπωλείο «Ο Βλάχος»: μία παράδοση, που κρατά εδώ και πολλά χρόνια στην πόλη των Σερρών για κάθε φοιτητή!  Με ιστορία, που ξεκινάει από το 1958, έχοντας μάλιστα κατακτήσει δύο φορές το βραβείο Life Style and Business το 2008 και το 2009 για το καλύτερο σουβλατζίδικο της Ελλάδας, προσφέρει καθημερινά τα καλύτερα ντόπια κρέατα, ψημένα με πολύ μεράκι και ιδιαίτερη ποιότητα.

Στοιχεία επικοινωνίαςhttp://bit.ly/2gSjN39.

4Γύρο Γύρο Όλοι

Γύρο Γύρο Όλοι

Το σουβλάκι στα καλύτερά του. Σουβλάκια με αποριόριστους συνδυασμούς με τυριά, λαχανικά, σος, πατάτες, μπαχαρικά ακόμη και αλκοόλ. Βρίσκεται διαχρονικά στον πεζόδρομο στην καρδιά της πόλης και ειδικεύεται στο καλό delivery.

Στοιχεία επικοινωνίαςhttp://bit.ly/2wCWBvr.

5Η Λαδόκολλα Ψητοπωλείο

H Λαδόκολλα

Το χειροποίητο σουβλάκι της πόλης, που μπορείς να το απολαύσεις πραγματικά στη Λαδόκολλα, στον όμορφο χώρο του, στον γραφικό πεζόδρομο της πόλης των Σερρών!

Στοιχεία επικοινωνίαςhttp://bit.ly/2imv1kH.

6Ο Καλύτερος

Ο Καλύτερος

Το “καλύτερο” σουβλάκι των Σερρών. Χορταστικά σάντουιτς σε εξαιρετική τιμή στον δρόμο της Μεραρχίας και με άριστο delivery.

Στοιχεία επικοινωνίαςhttp://bit.ly/2Abyidd.

7Ο Τζόμπος Ψητοπωλείο

O Τζόμπος

Φοιτητικό κουτούκι, ένα ταβερνάκι με ρεμπέτικη μουσική στο οποίο, όποιος πάει, σίγουρα θα ξαναπάει, γιατί θα γίνει το αγαπημένο του στέκι για όλα αυτά, αλλά και για το σουβλάκι του. Όμως, κυρίως γιατί κάθε Τετάρτη & Σάββατο έχει φοιτητική βραδιά με πλήρες μενού, μόνο με 9€/άτομο και απεριόριστο κρασί!

Στοιχεία επικοινωνίαςhttp://bit.ly/2x6kKLR.

8Family Kitchen

Family Kitchen

Λαχταριστό και καλοψημένο σουβλάκι, στην καρδιά της πόλης, το οποίο απολαμβάνεις με delivery, αλλά και στον όμορφο χώρο του μετά τα ψώνια στην αγορά.

Στοιχεία επικοινωνίας:  http://bit.ly/2yD8KBU.

9Special Ψητοπωλείο

Ψητοπωλείο Special

Αυθεντικό, μερακλίδικο και κυρίως χειροποίητο σουβλάκι από το 1992.

Στοιχεία επικοινωνίαςhttp://bit.ly/2yj0yad.

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!