Βρισκόμαστε ήδη στα μέσα της εξεταστικής περιόδου και για αυτό, εάν θέλουμε να λεγόμαστε καλοί φοιτητές, χρειαζόμαστε ακόμη καλύτερους συμμάχους στην προσπάθειά μας, να μην χρωστάμε μάθημα.

Εμείς, λοιπόν, τους συγκεντρώσαμε όλους για εσένα και σου τους παρουσιάζουμε αναλυτικά παρακάτω με αλφαβητική σειρά. Ξεκινάμε!

1Εργασιομανία | Κέντρο Υποστηρικτικής Βοήθειας 

Εργασιομανία | Κέντρο Υποστηρικτικής Βοήθειας

Παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε χαμηλές τιμές! Το Κέντρο Υποστηρικτικής Βοήθειας Εργασιομανία στις Σέρρες, αποτελεί ένα κέντρο, που παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη στους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές όλων των ειδικοτήτων ΑΕΙ, ΤΕΙ & ΕΑΠ ενώ, δραστηριοποιείται με επιτυχία στον εκπαιδευτικό χώρο, παρέχοντας πλήρη ενίσχυση καθ΄ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.

2Τεχνογραφική | Φωτοτυπείο Σέρρες

Τεχνογραφική | Φωτοτυπείο Σέρρες

Ο σύμμαχός σου για την τέλεια εργασία! Στην περίοδο της εξεταστικής, το φωτοτυπείο Τεχνογραφική, διατηρεί συνεχόμενο ωράριό του, δίνοντάς σου έτσι πρόσβαση, στις πιο ενημερωμένες σημειώσεις μαθημάτων. Καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σου με τον πιο οικονομικό τρόπο, και μάλιστα καθ’ όλη τη διάρκεια της φοίτησής σου.

Δες περισσότερα, εδώ.

3Το σκονάκι | Φωτοτυπείο

Το σκονάκι | Φωτοτυπείο

Με 20% έκπτωση μόνο για τους διαβασμένους φοιτητές σε φωτοτυπίες, φωτοαντίγραφα & σημειώσεις! Εδώ μπορείς να βρεις όλο το χρόνο σημειώσεις και παλιά θέματα όλων των τμημάτων του ΤΕΙ Σερρών, οι οποίες μάλιστα, ανανεώνονται συνεχώς. Επιπλέον, Το σκονάκι, σε βοηθά να επωφεληθείς μέσα από τις ειδικές τιμές που έχει για όλους φοιτητές. Και ειδικά την περίοδο της εξεταστικής, συμμερίζονται το άγχος και τις ανάγκες σου, παραμένοντας ανοιχτά όλη μέρα.

Computer.gr | Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Σέρρες

computergr-kentro-dia-viou-mathisis-serres-www.foititisonline (15)

«Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το προετοιμάζουν…»! Φοιτητικά Μαθήματα για τμήματα:
Πληροφορικής, Μηχανολογίας, Λογιστικής, Εσωτερικής Διακόσμησης, Γεωπληροφορικής Δομικών Έργων και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Για κάθε μάθημα: Προγράμματα από 6 ώρες με επίλυση και επεξήγηση στοχευμένων θεμάτων με 45€/άτομο. Η τιμή ισχύει για τμήμα 5 ατόμων και άνω. Για μικρότερα τμήματα ισχύουν φοιτητικές τιμές. Οι συναντήσεις διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες σου.

4Copy Write  | Φωτοτυπείο

Copy Write  | Φωτοτυπείο

Copy Write και την περίοδο της εξεταστικής ανοιχτά όλη μέρα! Για Σχέδιο ή Αφίσα, εκτυπώνεις μόνο εδώ: Copy Write. Το Φωτοτυπείo Copy Write, επί της οδού Μεραρχίας 42 στις Σέρρες, δραστηριοποιείται στο χώρο της ψηφιακής εκτύπωσης. Περιμετρική θερμοκόληση & εκτυπώσεις εργασιών σε μέγεθος Β5 μόνο από το Copy Write!

Δες περισσότερα, εδώ.

5Learn it | Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Σέρρες

Learn it | Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Σέρρες

Φοιτητικά Μαθήματα από 6€/ώρα με εμπειρία 10 ετών! Στο Learn it, αναλαμβάνουν τα περισσότερα μαθήματα των ΤΕΙ/ΑΕΙ με έμπειρο προσωπικό και σίγουρα αποτελέσματα. Στόχοι ενός πανεπιστημιακού μαθήματος είναι: η κάλυψη της προαπαιτούμενης γνώσης, για να μπορεί ο σπουδαστής να ανταποκριθεί στις κυρίως ανάγκες του μαθήματος, η εμπέδωση μεθοδολογίας μελέτης, η κάλυψη της απαιτούμενης ύλης με αποσαφήνιση δύσκολων και δυσνόητων σημείων της, η βοήθεια στην επίλυση θεμάτων προηγούμενων εξεταστικών περιόδων, η προσομοίωση εξετάσεων με επιλογή επίκαιρων πιθανών θεμάτων, η βοήθεια στην εκπόνηση εργασιών, που σχετίζονται με το μάθημα
Επίλυση των θεμάτων της τρέχουσας εξέτασης.

Καλό διάβασμα και καλή επιτυχία σε όλους!