Έντονο, ευφάνταστο, γεμάτο χαρά αλλά και λίγη από τη νοσταλγία της δεκαετίας του 80 είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που φέρνει μαζί του το χρώμα του 2018. Ο λόγος για το έντονο μωβ.

Πρόκειται για μια τολμηρή επιλογή – τολμηρότερη τουλάχιστον από αυτές των προηγούμενων ετών.

Ωστόσο, για όσους από εσάς θέλετε να φέρετε θετική ενέργεια και δημιουργικότητα στον χώρο σας, αλλά και να προκαλέσετε την φαντασία σας αυτή είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε. Καθώς είναι θηλυκό και ταυτόχρονα αρσενικό, έντονο αλλά και μυστηριώδες, το έντονο μωβ αποτελεί πρόκληση για να δημιουργήσετε μοναδικούς χώρους και να εμπνεύσετε όσους τους επισκεφθούν.

Δείτε παρακάτω πως:

Στους τοίχους

Μπορείτε να επιλέξετε να το συνδυάσετε με λευκό, γκρι ή ροζ ή να βάψετε και ολόκληρο το καθιστικό ή το υπνοδωμάτιό σας. Το έντονο μωβ θα φέρει δραματικότητα στον χώρο σας και παράλληλα θα δημιουργήσει μια όμορφη αντίθεση σε όποιον χώρο κι αν επιλέξετε να το βάλετε.

Έπιπλα

Ένα κομμάτι σε έντονο μωβ ταιριάζει πολύ σε όλους τους ουδέτερους χώρους. Γι αυτό γίνεται ιδανική επιλογή είτε θέλετε να δημιουργήσετε ένα αριστοκρατικό περιβάλλον, είτε προτιμάτε τις λιτές και μίνιμαλ ατμόσφαιρες. Από πολυθρόνες και καναπέδες μέχρι ακόμα και τα ντουλάπια της κουζίνας σας είναι σίγουρο πως ο χώρος σας θα αποκτήσει προσωπικότητα και χαρακτήρα.

Υπνοδωμάτιο

 

Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και φέρτε το έντονο μωβ στο υπνοδωμάτιό σας. Θέλετε να δημιουργήσετε ένα πραγματικά κομψό και δραματικό περιβάλλον; Συνδυάστε το με σκούρο γκρι και βάλτε ένα φωτιστικό δίπλα στο κρεβάτι σας το οποίο θα δημιουργήσει ζεστό φωτισμό τη νύχτα.

Μπάνιο

Καιρός να φύγουμε από τα λευκά μπάνια και να κάνουμε πιο τολμηρές επιλογές. Το έντονο μωβ είναι ιδανικό για να φτιάξετε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στο μπάνιο. Μπορείτε να το βάλετε στους τοίχους, στην μπανιέρα η στο πάτωμα. Συνδυάστε το με λευκό για μια πολύ όμορφη και εκλεπτυσμένη χρωματική αντίθεση.

Καθιστικό

Για ένα μυστηριώδες καθιστικό που θα εξάψει την φαντασία όσων το επισκεφθούν κάντε την τολμηρή αυτή επιλογή και συνδυάστε την με λευκό ταβάνι και έναν πολυτελή πολυέλαιο. Ο τελευταίος μπορεί να είναι σε μοντέρνο ή ρετρό στυλ, ανάλογα με τον χώρο και τις προτιμήσεις σας.

  πηγή: spirossoulis.com