Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τον έκτο κύκλο του «Dancing with the stars»

Πρόκειται να επανέλθει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, καλώς εχόντων των πραγμάτων, την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου στις 21.00.

Οι λίστα με τους επώνυμους που θα λάβουν μέρος στο μουσικό σόου ολοκληρώθηκε. Μάλιστα αυτή η λίστα κρύβει και μία έκπληξη. Μεταξύ αυτών, εμείς ξεχωρίσαμε έναν…

Ο λόγος για τον Μιχάλη Σεΐτη τον άνθρωπο «σαΐτα» που έκανε δύο παγκόσμια ρεκόρ στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο…

Η ζωή του Μιχάλη Σεΐτη ξεκίνησε στα… κουλουάρ. Πέντε χρονών είχε την πρώτη του επαφή με τους στίβους και τίποτα δεν ήταν αρκετό για να τον τραβήξει μακριά απ’ αυτούς.

Στα 16 του χρόνια ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας Παίδων στα 400 μέτρα εμπόδια, αγώνισμα που συνέχισε για τα δέκα επόμενα χρόνια.

Μέχρι το 2013 όταν η ζωή του άλλαξε από ένα ατύχημα με μηχανή που δανείστηκε γιατί είχε το αυτοκίνητό του στο συνεργείο.

Ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξη μνημόνευσε το «φαινόμενο της πεταλούδας» γι’ αυτό που του συνέβη, αφού η μηχανή που οδηγούσε εκείνη τη μέρα βρέθηκε τυχαία στην κατοχή του, καθώς το αυτοκίνητό του ήταν στο συνεργείο, ενώ λίγο πριν είχε αφήσει σε φίλο του μηχανάκι μικρότερου κυβισμού που χρησιμοποιούσε.

Εχασε το πόδι του αλλά όχι και το πάθος του για τον αθλητισμό.

Αντιθέτως το πάθος του θέριεψε.

Τρεις μήνες μετά την προσθήκη τεχνητού μέλους έλαβε μέρος σε τοπικούς αιγαιοπελαγίτικους αγώνες και σήμερα βρίσκεται κάτοχος παγκόσμιου ρεκόρ.

Πηγή: www.youweekly.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα