Πλέον το αντρικό κούρεμα έχει εξελιχθεί με τα χρόνια και όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που επιλέγουν ένα σύγχρονο barberico για την αλλαγή της εμφάνισής τους. 

Τόσο τα μούσια όσο και τα μαλλιά θέλουν την δική τους προσωπική φροντίδα. Άλλωστε το στυλ αυτό κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια σε κάθε νέο άντρα.

Για αυτό το λόγο αναζητάς ένα σημείο που θα σου προσφέρει την αντίστοιχη περιποίηση τόσο στο κούρεμά σου, όσο και στα γένια σου.

To Barberico, είναι αυτό που έψαχνες! Η πιο σύγχρονη περιποίηση για κάθε άντρα. Ο Γιώργος υπεύθυνος του καταστήματος γνωρίζει πολύ καλά τι είναι αυτό που σου ταιριάζει με βάση το προσωπικό σου στυλ.

Barberico-Σύγχρονο κουρείο

Η εμπειρία του και η αγάπη του για το επάγγελμα τον έχει κάνει να ξεχωρίζει και να διαπρέπει κερδίζοντας όλο και περισσότερο νέο κοινό.

Ενημερωμένος πλήρως για κάθε νέα τάση που κυριαρχεί στην αντρική περιποίηση είναι η τέλεια επιλογή για εσένα που θέλεις να ξεχωρίζεις σε κάθε σου εμφάνιση.

Barberico-Γιώργος υπεύθυνος καταστήματος

Στο Barberico, ένα κλασικό μπαρμπέρικο με μοντέρνες πινελιές στη διακόσμηση, η περιποίηση γίνεται απόλαυση για κάθε άνδρα. Κλασικό κούρεμα και ξύρισμα με φαλτσέτα. Περιποίηση γενειάδας και προσώπου με τα καλύτερα προϊόντα.

Εδώ θα βρεις, εξάλλου, πολλά δυσεύρετα προϊόντα για το στυλ και την περιποίηση των μαλλιών. Όπως τα καλύτερα κεριά στην αγορά για μια ολοκληρωμένη φροντίδα στο σπίτι σου.

Barberico-Προϊόντα περιποίησης

Όλα αυτά σε έναν χώρο που δίνει σημασία τόσο στην αισθητική όσο και στην καθαριότητα. Καθώς η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Η εμπειρία ολοκληρώνεται με τα κορυφαία προϊόντα περιποίησης. Χρησιμοποιεί τη σωστή ενυδάτωση για την επιδερμίδα και τη φροντίδα των μαλλιών.

Κάτι που επίσης, οφείλεις να γνωρίζεις! Ο Γιώργος, μπορεί να σου δώσει και πολλές συμβουλές για την περιποίησή σου. Να σου προτείνει και να σε συμβουλέψει για το στυλ που σου ταιριάζει καλύτερα. Αλλά και να προτείνει διάφορες αλλαγές σε όποιον το επιθυμεί.

Barberico

Το Barberico, θα το βρεις επί της οδού Μεραρχίας 49, Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς  (+30) 23210 67880, καθώς και στην επίσημη σελίδα του στο facebook  Barberico.